Connect with us
Alertă cu bombă la Moscova. Trei gări sunt amenințate. Cele trei gări au fost evacuate. Câteva mii de călători au fost deja evacuați.

Externe

Alertă cu bombă la Moscova! Trei gări au fost evacuate

Alertă cu bombă la Moscova. Trei gări sunt amenințate. Cele trei gări au fost evacuate. Câteva mii de călători au fost deja evacuați.

Conform agenției TASS, polițiștii folosesc câini antrenați să detecteze explozibil pentru a verifica gările Kazanki, Leningradski și Yaroslavski. Cele trei gări se află în aceeași zonă a Moscovei.

Una dintre garile evacuate /  foto:  Twitter

Una dintre garile evacuate / foto: Twitter


Pe 22 decembie, o explozie s-a produs la stația de metrou Kolomenskaia din Moscova, iar șase oameni au fost răniți în urma acestei deflagrații. Serviciile de urgență s-au deplasat rapid la fața locului. Din fericire, pasajul era închis circulației, iar în el se aflau doar muncitori la momentul producerii acestei explozii.

Victimele exploziei sunt muncitorii care lucrau la pasajul stației aflate în partea de sud a capitalei Rusiei. Se pare că aceștia au început să sudeze fără să respecte măsurile de siguranță. O butelie cu gaz care se afla în pasaj a explodat, iar cei șase au fost răniți.

În Rusia este doliu național, după ce 92 de persoane au murit ieri

În Rusia, astăzi a fost decretat doliu național. Un avion militar rus la bordul căruia se aflau 92 de persoane s-a prăbușit în Marea Neagră, în dimineța zilei de Crăciun.

Aeronava, un Tu-154, a dispărut de pe radare la scurt timp după ce a decolat de pe aeroportul din Soci. Avionul transporta trupa Alexandrov şi membri ai Corului Armatei pentru un concert de Crăciun la baza militară rusă din Latakia (Siria). La bord se mai aflau și câțiva jurnaliști.

Ministerul rus al apărării a anunțat că fragmente din avion au fost găsite la 1.5 kilometri de litoralul orașului Soci. Sanșele ca cineva să fi supraviețuit sunt practic nule.

Citește și: Un avion rusesc cu 92 de persoane la bord s-a prăbușit în Marea Neagră
Autoritățile ruse vor declanșa o anchetă pentru a stabili de ce s-a prăbușit avionul. Prima ipoteză este aplicarea defectuoasă a regulilor de securitate şi pregătire a zborului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top