Connect with us
Alertă teroristă la Belgrad. Guvernul sârb a luat măsuri

Externe

Alertă teroristă la Belgrad. Autorităţile sârbe au luat măsuri

Poliţia din Serbia a arestat astăzi un bărbat care a ameninţat că se va detona în faţa sediului Guvernului. Televiziunea sârbă a vorbit iniţial despre un posibil atentat, însă, în cele din urmă, autorul care plănuia detonarea nu face parte din nicio reţea teroristă.

Individul pe nume Miroslav Stankovski, în vârstă de 39 de ani, a ajuns în cursul dimineţii în faţa clădirii executivului de la Belgrad, unde a scos două grenade şi a ameninţat că le va activa. Au urmat aproape 3 ore de negocieri între el şi poliţie, timp în care circulaţia din zonă a fost întreruptă.

Cutremur de 5,3 grade în Marea Neagră

Wikileaks: Hillary Clinton ameninţă China cu rachetele

Poliţia a descoperit că bărbatul are antecedente penale. Tânărul a solicitat să stea de vorbă cu unul din inspectorii însărcinaţi cu o anchetă aflată în derulare, mai spune televiziunea naţională a Serbiei.

Poliţiştii l-au arestat imediat, iar jurnaliştii sârbi au luat în calcul varianta ca protestatarul să fie un terorist. Informaţia a fost infirmată la scurt timp de oamenii legi, fără a oferi alte detalii suplimentare.

Incidentul a avut loc în timpul vizitei guvernului în oraşul Nis, în sudul ţării, unde s-a desfăşurat o şedinţă de guvern.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top