Connect with us
Ambasador grec ucis în Rio de Janeiro este ipoeteza care a șocat o lume întreagă. Mașina sa a fost găsită incendiată.

Externe

Ambasador grec ucis în Rio de Janeiro – Ipoteză șocantă

Ambasador grec ucis în Rio de Janeiro este ipoeteza care a șocat o lume întreagă. Acesta era în vacanță în Brazilia. Astăzi, polițiștii brazilieni au găsit un cadavru într-o mașină incendiată. Numerele de înmatriculare al autovehiculului se potrivesc cu cele pe care le avea mașina închiriată de ambasador.

Ambasador grec ucis în Rio de Janeiro – contextul tragediei

Cotidianul local „O Globo” a analizat cadrul larg în care s-ar fi putut petrece drama. Conform acestora, diplomatul era în vacanță în metropola braziliană. El a încetat să mai dea semne încă din ziua de luni. Astăzi, trupele de poliție au găsit, ceea ce se crede a fi mașina sa, incendiată în cartierul Nova Iguacu. Până la această oră nu există confirmarea că persoana decedată este chiar ambasadorul.

Autoritățile elene au intrat imediat în stare de alertă. Totuși, ele nu confirmă ipoteza morții, menționând că Amiridis are un sejur în Rio, iar absența sa este cumva normală.

De cealaltă parte, poliția din Rio de Janeiro continuă investigațiile. Ei exclud posibiitatea unei răpiri pe motiv că eventualii răpitori ar fi cerut deja recompensă pentru viața oficialului grec.

Citește și: UPDATE Ambasador rus împușcat în Turcia, diplomatul a murit

Rio de Janeiro este unul din orașele fruntașe la nivel planetar, în ceea ce privește criminalitatea. Probabil orele ce urmează vor elucida misterul suspectului incident.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top