Connect with us
Barack Obama, împreună cu soția și una dintre fiicele sale, a aprins luminile în bradul de Crăciun de la Casa Albă pentru ultima dată.

Externe

Barack Obama a aprins luminile în bradul de Crăciun de la Casă Albă, pentru ultima dată

Barack Obama a aprins pentru ultima dată luminile în bradul de la Casa Albă. Președintele Statelor Unite, împreună cu prima doamnă Michelle Obama, una dintre fiice, Sasha a aprins luminile în bradul de Crăciun

“Tuturor celor de aici şi celor care ne privesc de acasă, acum este momentul oficial în care aprindem luminile în brad. Sunteţi pregătiţi?”, a întrebat Barack Obama şi a început numărătoarea de la 5, în faţa unei mulţimi entuziaste.

„Vacanţa de Crăciun este specială la Casa Albă. Săptămâna trecută am graţiat un curcan, de data asta aprind luminile în bradul de Crăciun. E mai uşor, deoarece bradul nu se mişcă, e electrificat, ceea ce nu vrem să se întâmple când vine vorba de curcan”, a glumit preşedintele Statelor Unite.

Barack Obama a aprins pentru ultima dată luminile în bradul de Crăciun de la Casa Albă

El a transmis un mesaj emoţionant pentru toţi locuitorii Statelor Unite.

“Rememorând povestea naşterii Domnului, sper să ne concentrăm cu atenţie asupra mesajului pe care acest Copil l-a adus pe Pământ acum 2.000 de ani. Un mesaj în care se spune că trebuie să fim protectorul fratelui nostru, protectorul surorii noastre. Că trebuie să ne apropiem unii de ceilalţi, să ne iertăm, să lăsăm lumina faptelor bune să strălucească asupra tuturor. Să îi îngrijim pe cei bolnavi, pe cei flămânzi, pe cei fără speranţă. Şi, bineînţeles, să ne iubim reciproc, chiar şi pe duşmani, şi să îi tratăm pe alţii aşa cum am dori să fim trataţi şi noi.

Este un mesaj care nu se adresează numai familiei mele creştine. El se adresează şi evreilor americani, musulmanilor americani, ateilor americani şi americanilor cu orice rădăcini. Este un mesaj de unitate şi decenţă. Este un mesaj de speranţă care nu se va demoda niciodată”, a fost mesajul preşedintelui, după ce a aprins luminile.

Barack Obama a cântat “Jingle Bell”. El a cântat alături de celebrităţi precum Chance the Rapper, James Taylor, Eva Longoria, Kelly Clarkson, Garth Brooks, Marc Anthony, Yolanda Adams and the Lumineers.

Ceremonia aprinderii luminilor în bradul de Crăciun de la Casa Albă are o istorie de 93 de ani. Ea a început când preşedintele Calvin Coolidge a aprins un brad de aproape 15 metri cu 2.500 de becuri din parcul Ellipse.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top