Connect with us
Cazare gratuită la mai multe hoteluri din Italia pentru cuplurile care vor să devină părinți

Externe

Cazare gratuită la mai multe hoteluri din Italia pentru cuplurile care vor să devină părinți

Cazare gratuită pentru cuplurile care vor să devină părinți. Vorbim de mai multe hoteluri din orașul Assisi, din Italia. Hotelierii au luat decizia de a oferi gratuit cazare. Mai exact, este vorba de cuplurile care decid să viziteze orașul și care intenționează să devină părinți.

Proiectul de numește „Camera Fertilității”. Acest proiect a fost inițiat de un consilier municipal. Scopul acestei gratuități este acela de a relansa turismul și de a stimula rata natalității.

Cazare gratuită vor primi doar acele cupluri care vor prezenta un certificat de naștere valid. Documentul trebuie să ateste că bebelușul s-a născut la 9 luni după ce părinții au vizitat orașul. După prezentarea dovezii, părinții vor primi cazare gratuit în timpul unei vizite ulterioare după naștere. De asemenea, ei pot primi o rambursare a cheltuielilor de cazare din timpul unei vizite anterioare.

Inițiativa vine, deoarece Italia are una dintre cele mai scăzute rate a natalităţii din Uniunea Europeană.

În 2015, doar 8 bebeluşi la 1.000 de rezidenţi s-au născut în Italia.

”Naşterea unui copil reprezintă un act de iubire profundă, care ar trebui să fie încurajat, în ciuda numeroaselor dificultăţi din viaţă”, se afirmă pe site-ul proiectului ”Fertility Room”.

Însă anumite autorităţi locale nu privit cu ochi atât de buni acest proiect.

Claudio Ricci, consilier al regiunii Umbria, a spus că va investiga dacă această iniţiativă este ”potrivită pentru imaginea publică a oraşului Assisi şi pentru promovarea regiunii”, potrivit news.ro.

Atracții turistice în orașul Assisi, din Italia

Assisi este un oraş medieval aflat în centrul Italiei în apropiere de oraşul Perugia. Assisi face parte din regiunea administrativă Umbria, a cărei capitală se află la Perugia.

De asemenea, este localitatea în care s-a născut celebrul sfânt catolic Francisc din Assisi, care a întemeiat ordinul religios franciscan în 1208.

Unul dintre cele mai importante obiective turistice din Assisi este Bazilica Sfântului Francisc.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top