Connect with us
Chester Bennington s-a sinucis. Ce s-a întâmplat în ziua în care s-a spănzurat

Externe

Chester Bennington s-a sinucis. Ce s-a întâmplat în ziua în care s-a spănzurat

Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park, a fost găsit spânzurat, joi dimineaţa (ora Americii), într-o vilă din Palos Verdes Estates, Los Angeles, informează TMZ.

Potrivit oficialităţilor trupul neînsufleţit al lui Chester Bennington a fost găsit cu puţin timp înainte de ora 9 dimineaţa, în locuinţa sa.

Informaţia a fost confirmaţă de colegul său de trupă Mike Shinoda, care a scris pe Twitter: „Şocat şi trist, dar este adevărat. O declaraţie oficială va apărea imediat ce vom avea una”.

Vocalist al uneia dintre cele mai celebre trupe din lume, Bennington s-a confruntat în trecut cu dependența de alcool și droguri. Într-un interviu, el a povestit că a fost abuzat sexual pe vremea când era copil, lucru care i-a provocat traume pe care cu greu a reușit să le depășească.

De la formarea ei, din 1996, trupa Linkin Park a vândut peste 50 de milioane de albume şi a câştigat două premii Grammy din şase nominalizări, alături de alte trofee din partea MTV. Trupa a susţinut un concert în luna iunie 2012 la complexul Romexpo din Bucureşti.

Chester Bennigton era căsătorit și avea șase copii din două căsătorii. El și-a pus capăt zilelor în ziua în care bunul său prieten Chris Cornell, care se sinucisese în decursul acestui an, trebuia să împlinească 53 de ani.

Chiar în ziua în care el s-a sinucis, formația sa lansase videoclipul pentru o nouă melodie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top