Connect with us
CNN și-a cerut scuze pentru știrea cu avionul prăbușit al lui Donald Trump

Externe

CNN și-a cerut scuze pentru gluma cu avionul prăbușit al lui Donald Trump

CNN a comis o gafă pentru care și-a cerut scuze imediat. Protagonistul știrii care s-a viralizat a fost președintele ales al Americii, Donald Trump.

Postul american de știri a prezentat scuze după ce în spațiul virtual a fost postată o înregistrare în care o producătoare a glumit că avionul lui Trump s-a prăbușit. În timp ce echipa de filmare aștepta aterizarea avionului lui Trump la Indianapolis, producătoarea a făcut o glumă macabră. Aceasta a spus că avionul s-a prăbușit, iar momentul a apărut și pe post, scrie The Independent.

„Asta înseamnă că avionul lui s-a prăbușit”

Este vorba despre reporterul Suzanne Malveaux, care se pregătea de o transmisiune live. Aceasta îl aștepta pe aeroportul din Indianapolis pe Trump. Pentru că Trump întârzia, Suzanne și-a permis o glumă nepotrivită. „Asta înseamnă că avionul lui s-a prăbușit. Nu, glumesc”, a fost comentariul jurnalistei.

Postul de televiziune i-a cerut scuze lui Trump după ce înregistrarea s-a viralizat. Reprezentanții CNN i-au asigurat pe telespectatori și pe președintele ales al Americii că producătoarea a fost sancționată disciplinar.

„Producătorul nostru a făcut o remarcă nefericită şi nepotrivită în afara transmisiunii”, a declarat pentru Business Insider un purtător de cuvânt al CNN. „I-am cerut scuze echipei lui Trump şi producătoarea a fost sancţionată”, scrie news.ro.

Echipa președintelui ales al Americii nu a dorit să comenteze în niciun fel incidentul.

CITEȘTE ȘI: Donald Trump l-a invitat pe controversatul Rodrigo Duterte la Casa Albă

Trump a iscat un scandal diplomatic

Nici nu bine și-a intrat în rolul constituțional că Trump a comis deja, la rândul lui, o gafă. Acesta a sfidat China vorbind la telefon cu administrația din Taipei, Taiwan, țară pe care statul chinez nu îl recunoaște. Președintele Americii s-a remarcat de-a lungul timpului prin reacțiile sale contundente la adresa Chinei, pe care o declară cel mai mare dușman pentru economia Statelor Unite.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top