Connect with us
Două trenuri s-au ciocnit în Rusia. 50 de persoane au fost rănite

Externe

Două trenuri s-au ciocnit în Rusia. 50 de persoane au fost rănite

Tragedie de neimaginat pe căile ferate rusești, azi noapte. Două trenuri s-au ciocnit, iar în urma impactului violent 50 de oameni au fost răniți, anunță presa moscovită.

Este primul mare accident feroviar care se petrece chiar în capitala Rusiei. Ciocnirea a avut loc în vestul Moscovei, unde de obicei nu se întâmplau astfel de evenimente, spre deosebire de restul regiunilor din această țară.

Potrivit site-ului Căilor Ferate Ruse, un tren de pasageri plecat de la Moscova spre Belarus a intrat în coliziune cu un alt tren aseară. Ambele trenuri au deraiat și 50 de persoane au fost rănite, scrie Russia Today.

12 dintre cei răniți au fost spitalizați de urgență, iar 6 dintre ei sunt în stare gravă. La salvarea călătorilor au contribuit zeci de autospeciale care s-au deplasat imediat la fața locului.

CITEȘTE ȘI: Accident feroviar pe ruta Simeria-Petroșani. Două persoane au murit

CITEȘTE ȘI: Accident feroviar în SUA – 3 morţi, 100 de răniţi

Marfar deraiat în România: doi morți

Și în România a avut loc o deraiere de tren în urma căreia au murit două persoane. Nefericitul eveniment s-a produs ieri pe ruta Simeria-Petroșani. Un marfar cu 16 vagoane a iești de pe șine, iar doi mecanici ai trenului au murit pe loc. Conform ISU Hunedoara, mecanicul locomotivei a anunțat prin stație că frânele nu mai funcționau, cu puțin timp înainte ca trenul să deraieze. În acest caz s-au deschis două anchete, notează Digi 24.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top