Connect with us
Driss Oukabir, suspectul atacului din Barcelona, s-a predat. Ce le-a declarat polițiștilor

Externe

Driss Oukabir, suspectul atacului din Barcelona, s-a predat. Ce le-a declarat polițiștilor

Poliția din Barcelona l-a identificat pe Driss Oukabir Soprano drept unul dintre suspecții atacului care a avut loc pe La Rambla, una dintre cele mai populare zone turistice ale orașului.

Publicația spaniolă La Vanguardia scrie că bărbatul s-ar fi predat singur polițiștilor, după ce și-a văzut fotografia la televiziunile de știri. El le-a declarat anchetatorilor că nu are nicio legătură cu atacul și că i-ar fi fost furate actele de identitate, cu ajutorul cărora atacatorul ar fi închiriat duba. De asemenea, el îl învinuiește pe fratele său și s-a arătat dispus să coopereze cu autoritățile catalane.

Potrivit presei spaniole, Driss Oukabir este un tânăr de origine marocană, de aproximativ 28 de ani, care locuia în orașul Ripoll, situat la 80 de kilometri de Barcelona. Pagina de Facebook a bărbatului a fost închisă la scurt timp după ce poliția i-a făcut publică identitatea, întrucât fusese inundată de comentarii injurioase și raportări. Pe Facebook, Oukabir scrisese că s-a născut în Marsilia, Franța, relatează El Pais.

De asemenea, printre postările sale de pe rețeaua de socializare se numărau mai multe cu caracter antisemit, dar și un clip de propagandă nazistă, o postare despre musulmani și mai multe clipuri cu muzică marocană.

RTVE susține că Driss Oukabir avea deja antecedente penle și că ar fi petrecut mai mult timp în închisoare, în Figueres, de unde a ieșit în 2012. El a fost rezident cu acte în regulă în Spania.

Citește și: Atentat terorist în Barcelona: OFICIAL 13 morți și peste 100 de răniți. Un alt atac a avut loc la Cambrils

1 Comment

1 Comment

  1. Nelu Pruna Lautarul

    2017-08-18T10:07:56+03:00 at 10:07

    Din pacate .sunt multi si bine instruiti MOTIVUL sclavajul fara mila al acestor oameni disperati MAROCUL si moarocani au cunoscut in trecut si in prezent ,lipsa de respect Bogati ,nu tin cont si de ,dorintele lor ,si nui ceva nou Spaqnia de secole foloseste ,sclavajul in mod ,strategic A venit timpul ca ACESTE tari ces fac treburile cu sclavi Europei,numiti cetateni de mana 2 ai europei ,din Turma sclavilor fac parte si multi tineri Romani STOP sclavajul de or ce fel Sexual sau prin munca ,aducatoare de mari profituri ,platita cu putin si truda sclavagista Terorizmul a ajuns la limita suportabilitati TARILE bogate trebuie sa imparta ,cu ei .hrana si zambete .si ei sunt copii lui dumnezeu fara ei lumea ar fi mai ne sigura.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top