Connect with us
Evenimente 1 ianuarie 2017 tragice. Turcia este zguduită după ce un atac armat în Istambul a curmat 39 de vieți.

Externe

Evenimente 1 ianuarie 2017. Debut sumbru în noul an

Evenimente 1 ianuarie 2017 Atacuri în Istanbul și bombă explodată în Italia. Acestea sunt câteva dintre tragediile cu care a debutat anul 2017.

Intrarea în noul an a fost zguduită de tragedii.

Atac armat în Istanbul- 39 de oameni uciși și zeci de răniți

La scurt timp după miezul nopții când toată lumea sărbătorea intrarea în noul an, un atac armat a avut loc în Istanbul. Un bărbat s-a deghizat în Moș Crăciun și a intrat în clubul Reina din Istanbul unde a deschis focul. 39 de oameni au murit și alte zeci au fost rănite.

În clubul Reina se adunaseră aproximativ 600 de oameni pentru a petrece Revelionul.

Autoritățile sunt în alertă și s-a declanșat o operațiune masivă pentru a-l găsi pe atacator. La câteva ore după această tragedie, președintele Erdogan a declarat că va lupta până în pânzele albe împotriva terorismului.

Ministerul Afacerilor Externe anunță că printre victimele identificate nu se află și cetățeni români. Au fost identificate 21 de persoane.

Un nou atac în Istanbul, la o moschee. După ce Turcia a fost zguduită de un nou eveniment nefericit, un alt atac armat a avut loc. Un bărbat supărat pe tatăl său a deschis focul în moschee. Bărbatul a fost rănit, dar și persoana care se afla lângă el la rugăciune.

A ucis 11 oameni în Brazilia din cauza geloziei. În Brazilia, petrecerea de Revelion s-a transformat în tragedie, într-un local din orașul Campinas din sud-estul Braziliei. Cuprins de furie că soția se despărțise de el, bărbatul a luat o armă și a mers în localul în care aflase că se afla și soția sa. A deschis focul la întâmplare și a ucis 11 oameni, după care s-a sinucis. Printre victime se află și soția sa. Mai mult, presa locală notează că și fiul acestuia s-ar afla printre persoanele ucise.

Bombă explodată în Florența, Italia. Un polițist italian a rămas fără vedere la un ochi, iar mâna stângă i-a fpst amputată, după ce o bombă a explodat în fața unei libării. Polițiștii antiterorism au observat un pachet suspect lăsat la întâmplare. Aceștia au anunțat imediat geniștii și pirotehniștii. Până la sosirea specialiștilor, un polițist italian a încercat să dezamorseze bomba și a explodat lângă el.

Autoritățile fac cercetări pentru a da de urma celui care a plasat bomba în fața librăriei.

Știri pe aceeași temă

Istanbul: Atac armat în club, 39 de morți și zeci de răniți VIDEO Camere Supraveghere
Atac armat Istanbul: Mărturii cutremurătoare ale supraviețuitorilor
Atacul armat din Istanbul: Nu sunt români printre victimele identificate
Bombă explodată în Florența, Italia. Un polițist și-a pierdut vedera și a rămas fără o mână
Un nou atac în Istanbul. Cel puțin două persoane rănite
Petrecere de Revelion sângeroasă în Brazilia. Un bărbat a împușcat cel puțin 11 persoane

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top