Connect with us
Explozie în Budapesta - doi poliţişti au fost răniţi

Externe

Explozie în Budapesta – doi poliţişti au fost răniţi. VIDEO

A fost o noapte de coşmar în Budapesta. O puternică explozie a avut loc aseară într-un centru comercial din centrul capitalei maghiare. Doi poliţişti au rezultat răniţi, scrie Russia Today.

Explozia s-a produs aproape de mallul Oktogon, scrie ziarul local Blikk. Este una din cele mai importante artere din capitala Ungariei, una din cele mai circulate zone.

Explozia a avut loc într-o zonă în care locuiesc mulţi musulmani, zona Pest (Budapesta este împărţită de Dunăre în două cartiere mari care se ramifică în altele mai mici: Buda şi Pest).

Explozie în Bușteni: Doi oameni, răniți

Explozie in Filipine: Cel putin 10 morti si peste 30 de raniti

Bubuitura s-a auzit de la primul etaj al unui edificiu de birouri situat la câţiva metri de centrul comercial Oktogon. Pe lângă cei doi poliţişti răniţi care au intervenit la faţa locului, au fost scoşi din apartament alţi doi răniţi, o femeie şi un bărbat.

Autorităţile susţin că totul a pornit de la o scurgere de gaze, fiind eliminată orice atentat terorist sau sinucidere. Cei mai mulţi unguri s-au temut că ar fi vorba de un atac terorist, mai ales după ce poliţiştii de la antitero au apărut la faţa locului şi au evacuat zona. Oamenii nu aveau voie să circule nici în parcul situat la câteva sute de metri de locul incidentului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top