Connect with us
George Michael a fost înmormântat la trei luni de la moartea sa. Artistul a murit anul trecut chiar în ziua de Crăciun.

Externe

George Michael, înmormântat după trei luni de la deces

George Michael a fost înmormântat după trei luni de la deces. Artistul a murit anul trecut, în ziua de Crăciun. El a fost găsit fără suflare în locuința sa din Oxfordshire.

Cântărețul a fost înmormântat lângă mama sa Lasley. Aceasta a murit în urmă cu 20 de ani și a fost înmormântată în cimitirul Highgate din nordul Londrei. După înmormântare, familia artistului a transmis un mesaj emoționant.

„Familia ar dori să le mulţumească fanilor săi din întreaga lume pentru multele mesaje de dragoste şi sprijin. Am vrea ca dorinţa membrilor familiei la intimitate să fie respectată, astfel încât aceştia să poată continua să-şi trăiască viaţa, departe de orice intruziune din partea celor din mass-media.” a transmis familia potrivit BBC.

Citește și: Ultimul mesaj al lui George Michael pe rețelele de socializare, înainte sa moară

Cauza morții lui George Michael

După aproape trei luni de la moartea artistului, medicii legiști au pus capăt speculațiilor. În tot acest timp s-a zvonit că interpretul ar fi murit din cauza unei supradoze. Însă, medicii spuc că toate rapoartele arată că George Michael a murit din cauza insuficienței cardiace.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top