Connect with us
Incendiu într-un club de noapte din Ucraina. Peste 22 de oameni au fost răniți, iar doi dintre ei sunt în stare critică. Focul s-a aprins de la...

Externe

Incendiu într-un club din Ucraina: Peste 20 de răniți

Incendiu într-un club din Ucraina. Momente de groază într-un club de noapte din Ucraina. Tavanul localului a fost cuprins de flăcări. Peste 20 de persoane au fost rănite. Incidentul amintește de tragedia din Colectiv.

Tavanul localului s-a aprins după ce un artist a urcat pe scenă cu un număr, în cadrul căruia scotea flăcări pe gură. În urma aesctui incident, peste 20 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Unele au suferit arsuri grave, iar altele s-au intoxicat cu fum.

Incendiu într-un club din Ucraina. Peste 20 de răniți, dintre care doi sunt în stare critică

Incendiul a avut loc sâmbătă noapte în clubul din orașul Liov, din Ucraina. În urma incendiului, decorul și echipamentele clubului au fost complet distruse.

În momentul în care focul a izbucnit, în club se aflau 250 de persoane. Dintre acestea, cel puțin 22 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. 14 dintre acestea au ajuns la spital, două persoane fiind în stare gravă.

Artistul, care prezenta un spectacol, a scos flăcări pe gură care au ajuns până la tavan. Focul s-a extins rapid.

Cazul din Ucraina amintește de tragedia din Colectiv

Incendiul dintr-un club din Ucraina amintește de tragedia din clubul Colectiv. Anul acesta, pe 30 octombrie, s-a împlinit un an de la tragedia care a luat 64 de vieți și a distrus destinele a sute de oameni. Mulți dintre răniți se luptă și acum să se recupereze.

Puteți citi mai jos interviuri cu supraviețuitori ai tragediei din Colectiv:

Povestea unui supraviețuitor, la un an de la tragedia din Colectiv. Alex Plângu: „Îmi spuneam că trebuie să lupt, să mă trezesc, să îndur durerea”

Povestea unui supraviețuitor al incendiului de la Colectiv. Mihai Popescu: „L-am simțit pe Dumnezeu aproape”

Povestea celor doi frați răniți în clubul Colectiv, la un an de la tragedie. Au învins Infernul

1 Comment

1 Comment

  1. anonim

    2016-11-28T23:44:14+02:00 at 23:44

    autorizatie avea clubul asta banuiesc ca nu avea de s-a intamplat tragedia asta si la noi a fost teroare cand s-a produs tragedia aia tinerii aia au fost salvati tarziu de pompieri si de ambulante care i-au transportat pe ultima suta de metri medicii neavand aparatura medicala pentru arsi initial la noi fusesera declarati 27 decedati cand se intamplase incidentul dar pe urma infectiile din spitale i-au omorat pe ceilalti din spitale si asa s-a ajuns la 64 de decedati ar fi interesant sa i-a modelul ucrainenii de la noi sa iasa in strada si sa protesteze dar probabil ei nu sunt ca noi sunt alta natie de oameni doar ei stiu cum vor proceda bietii tineri de la noi au vrut si ei sa se distreze dar nu au apucat suficient pentru ca buretii de pe stalpii aceia luasera foc si totul s-a transformat rapid in scrum de la artificii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top