Connect with us
Incendiu într-un zgârie-nori din Manhattan. Incendiul a izbucnit în jurul orei 17.00 (00.00 ora României), la etajul al treilea al unui bloc

Externe

Incendiu într-un zgârie-nori din Manhattan. Zeci de oameni au fost răniți

Incendiu într-un zgârie-nori din Manhattan. Zeci de oameni au fost răniți într-un incendiu izbucnit la un zgâri-nori din Upper West Side, din Manhattan, New York.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 17.00 (00.00 ora României), la etajul al treilea al unui bloc de apartamente. Flăcările s-au extins la etajul al patrulea până când pompierii au reușit să le stingă, în jurul orei locale 18.30 (1.30 ora României).

Potrivit Departamentul de Pompieri din New York, 24 de oameni au fost răniți. Dintre aceștia, doi sunt în stare critică, patru în stare gravă iar restul, printre care și pompieri, au suferit răni ușoare.

Incendiul din Manhattan a izbucnit la etajul trei al unui bloc de locuințe

Printre victime se numără și o fetiță de șapte ani, care a făcut stop cardiac. Pompierii au reușit să o salveze de la etajul 21 al blocului și să o reanimeze. Copilul este în prezent în stare bună.

Nouă persoane au fost salvate de pe acoperiș, unde se refugiaseră din calea flăcărilor.

Potrivit şefului Pompierilor din New York, James Leonard, încă nu s-a stabilit cauza incendiului. Acesta a precizat că datorită curentului puternic format de ferestrele deschise, un fum gros s-a ridicat pe holuri către etajele superioare ale clădirii.

Citește și: Incendiu în Portul Constanța. O persoană a fost rănită

“Pompierii au reuşit cu greu să traverseze holul, din cauza curentului”, a explicat el.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top