Connect with us
Stephen Port, criminalul care a ucis patru tineri gay, a fost condamnat la închisoare pe viață. El este acuzat că și-a otrăvit victimele.

Externe

Închisoare pe viață pentru criminalul care a uciș patru tineri gay în estul Londrei

Închisoare pe viață pentru criminalul Stephen Port, care a ucis patru tineri gay în estul Londrei. Criminalul s-a întâlnit cu cei patru tineri după ce i-a contactat pe internet.

Unele dintre rudele victimelor au aclamat şi aplaudat în momentul în care Curtea Centrală a Coroanei de la Old Bailey a anunţat sentinţa, relatează news.ro.

Criminalul, care a fost condamnat la închisoare pe viață, și-a otrăvit victimele

Stephen Port a fost găsit vinovat că şi-a otrăvit victimele cu băutură. În plus, el le-a violat în timp ce erau inconştiente şi le-a aruncat rămăşiţele într-un cimitir din apropierea locuinţei.

Criminalul, în vârstă de 41 de ani, a fost găsit vinovat, de asemenea, de comiterea unor infracţiuni de natură sexuală asupra altor şapte bărbaţi. Aceștia au prezentat informaţii despre agresiuni.

De asemenea, o anchetă este în curs. Oamenii legii investighează motivul pentru care detectivii nu au făcut inițial legătura între cei patru bărbați. Trupurile acestora au fost găsite în apropiere de locuința criminalului, în estul Londrei.

Potrivit CNN, un activist pentru drepturile LGBT, Peter Tatchell, se întreabă dacă homofobia şi discriminarea pe bază de clasă socială nu au jucat un rol în anchetă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top