Connect with us
Marine le Pen, lovită de unde nu se aștepta înaintea scrutinului prezidențial

Externe

Marine Le Pen, lovită de unde nu se aștepta înaintea scrutinului prezidențial

Candidata Frontului Național la alegerile prezidențiale din Franța, Marine le Pen, a primit critici din partea propriului ei tată. Ba mai mult, fostul președinte american Barack Obama a declarat că îl susține pe Emmanuel Macron, contracandidatul femeii în cursa pentru Palatul Elysee.

Barack Obama: „Îl susțin pe Macron”

„Vreau să știți că îl susțin pe Emmanuel Macron”, a spus fostul președinte al SUA înainte de a preciza că acest scrutin este ”de o importanță vitală pentru viitorul Franței și pentru valorile pe care le prețuim”.

„Admir campania lui Emmanuel Macron. El apărat valorile progresiste, a subliniat importanța rolului pe care îl are Franța în Europa și în lume, s-a angajat pentru un viitor mai bun pentru francezi”, a mai spus Barack Obama, potrivit Agerpres.

„S-a adresat speranțelor și nu temerilor lor. En marche! Vive la France!”, a adăugat Obama.

Tatăl lui Marine: „A fost un meci nul”

„Dacă eram arbitru, aș fi spus că a fost un meci nul”, a declarat Jean Marie Le Pen, tatăl lui Marine, despre dezbaterea dintre cei doi candidați.

„Cred că anturajul său a sfătuit-o în acest mod, sperând poate în colapsul psihologic al unui bărbat care nu a apărut neapărat ca fiind foarte solid”, a mai spus acesta.

CITEȘTE ȘI: Rezultate finale alegeri Franța. Emmanuel Macron și Marine Le Pen se vor confrunta în turul al doilea

CITEȘTE ȘI: Realizările lui Barack Obama în cei opt ani la Casa Albă

„A fost poate avantajul lui Macron, și nu al lui Marine Le Pen, care poate nu a fost la înălțime”, a mai adăugat Jean Marie Le Pen.

1 Comment

1 Comment

  1. Mihaela Dobosan

    2017-05-05T05:22:38+03:00 at 5:22

    Cine e Obama? Cel mai ingrozitor presedinte pe care l-a avut USA! Nu numai ca nu si-a indeplinit promisiunile din campanie, dar a adus SU la o datorie imensa, reflectata in nivelul de trai al populatiei. Este rasist si sovin, ca toti cei care nu sunt albi. Nu va lasati inselati! Este musulman si i-a incurajat pe acestia sa vina in USA. Obama doreste extinctia rasei albe!
    NU ARE NICI UN DREPT SA SE AMESTECE IN ALEGERILE DIN FRANTA, iar voi cu atat mai putin aveti dreptul sa-l citati, nu de alta, dar e persoana particulara (care cat de curand sper ca va da socoteala pentru ce a facut)
    Mihaela Dobosan

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top