Connect with us
Marion Cotillard, presupusa amantă a lui Brad Pitt, este însărcinată. Ce a declarat actrița

Externe

Marion Cotillard, presupusa amantă a lui Brad Pitt, este însărcinată. Ce a declarat actrița

Actriţa franceză Marion Cotillard, care este căsătorită cu regizorul Guillaume Canet, a anunţat că este însărcinată cu al doilea copil şi a transmis cuplului Angelina Jolie – Brad Pitt un mesaj de încurajare, în care a spus că îşi doreşte foarte mult ca cei doi actori americani ”să găsească pace în aceste momente tumultuoase”, informează site-ul revistei People, potrivit news.ro.

Actriţa franceză Marion Cotillard, în vârstă de 40 de ani, a dezvăluit pe contul ei de pe reţeaua de socializare Instagram, miercuri, că ea şi soţul ei – regizorul şi actorul Guillem Canet, în vârstă de 42 de ani – îşi vor mări familia şi aşteaptă venirea pe lume a celui de-al doilea copil al lor.

Actriţa franceză a ţinut să facă şi o serie de precizări legate de vestea divorţului dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt – alături de care joacă în filmul ”Allied”. Anterior, mai multe surse au declarat pentru revista People că Marion Cotillard nu are nicio legătură cu despărţirea cuplului Jolie-Pitt.

”Aceasta va fi prima şi ultima mea reacţie faţă de vârtejul generat de o ştire apărută în urmă cu 24 de ore şi în care am fost atrasă fără voia mea. Nu obişnuiesc să comentez lucruri de acest fel şi nici să le iau în serios, însă această situaţie pare să scape de sub control şi afectează persoane pe care le iubesc. Aşadar, trebuie să intervin şi să îmi exprim punctul de vedere!”, a scris actriţa franceză în acel mesaj de pe Instagram.

”În primul rând, în urmă cu mulţi ani, l-am întâlnit pe bărbatul vieţii mele, tatăl fiului nostru şi al bebeluşului care urmează să se nască. El este dragostea mea, cel mai bun prieten al meu, singurul de care am nevoie”, a adăugat Marion Cotillard.

”În al doilea rând, am un mesaj pentru aceia care spun că eu sunt «devastată»: Mă simt foarte bine, mulţumesc! Această conversaţie nu mă deranjează. Apoi, pentru mass-media şi acei «haters» (persoane care urăsc profund alte persoane sau lucruri, n.r.) care se grăbesc să îi judece pe alţii, am un alt mesaj: le transmit cu sinceritate însănătoşire grabnică. La final, îmi doresc într-adevăr foarte mult ca Angelina şi Brad – am un respect profund pentru amândoi – să găsească pace în aceste momente tumultuoase”, a adăugat vedeta franceză.

Marion Cotillard şi Guillaume Canet, în vârstă de 42 de ani, au jucat pentru prima dată împreună în 2003 în filmul ”Iubeşte-mă dacă poţi!/ Jeux d’enfants”. Relaţia lor romantică a început în 2007.

De atunci, Guillaume Canet a regizat două filme în care a jucat Marion Cotillard – drama din 2010 ”Little White Lies/ Les petits mouchoirs” şi thrillerul din 2013 ”Legături de sânge/ Blood Ties”. Guillaume Canet va juca alături de soţia lui în filmul ”Rock’n Roll”, pe care îl va şi regiza, şi care va fi lansat în 2017.

Cei doi artişti francezi au împreună un fiu, Marcel, care s-a născut pe 19 mai 2011.

În filmul ”Allied”, Marion Cotillard şi Brad Pitt joacă rolurile unor aliaţi sub acoperire, în Casablanca, care încep o relaţie romantică, în timp ce plănuiesc asasinarea unui înalt demnitar nazist. Cotillard interpretează o activistă din Rezistenţa Franceză, iar Brad Pitt joacă rolul spion britanic.

Filmul ”Allied” va fi lansat pe marile ecrane nord-americane pe 23 noiembrie.

Angelina Jolie, în vârstă de 41 de ani, şi Brad Pitt, în vârstă de 52 de ani, s-au despărţit oficial pe 15 septembrie. Vedeta americană a depus actele la un tribunal din Los Angeles, luni, după doi ani de căsnicie cu Brad Pitt şi o relaţie de 12 ani cu starul hollywoodian.

Angelina Jolie a invocat motivul clasic al ”diferenţelor ireconciliabile”. Ea a cerut instanţei să îi acorde custodia fizică asupra celor şase copii ai cuplului – Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne şi Knox -, cu o clauză ce îi asigură actorului Brad Pitt doar dreptul de a putea să îşi viziteze copiii.

Actriţa nu a solicitat pensie alimentară pentru ea, nici pensie de întreţinere a copiilor.

La câteva ore după confirmarea informaţiilor referitoare la divorţul cuplului, Brad Pitt a acordat o scurtă declaraţie de presă pentru revista People. ”Sunt foarte trist, dar ceea ce contează cel mai mult este binele copiilor noştri. Rog presa să le acorde intimitatea pe care ei o merită în această perioadă dificilă”.

Cei doi actori americani, alintaţi de presa internaţională cu apelativul ”Brangelina”, au alcătuit unul dintre cele mai mediatizare cupluri de la Hollywood, datorită frumuseţii lor fizice, filmelor de succes în care au jucat şi activismului lor social.

Relaţia lor a fost relatată pe larg în tabloidele din lumea întreagă, în articole care se concentrau adeseori pe rolul pe care Angelina Jolie l-ar fi jucat în destrămarea căsniciei dintre Brad Pitt şi Jennifer Aniston.

Comentatorii media s-au declarat surprinşi şi întristaţi de anunţul referitor la divorţul cuplului Jolie-Pitt. ”Ziua de azi va rămâne în memoria oamenilor ca ziua în care dragostea a murit”, a scris revista Vogue într-un articol online dedicat despărţirii cuplului Jolie-Pitt.

Hashtagul #brangelina a fost utilizat din abundenţă, marţi, pe reţelele de socializare – de peste 720 de ori pe minut, pe Twitter, depăşind de trei ori mesajele referitoare la Adunarea Generală a ONU, potrivit companiei Zoomph, specializată în analize ale pieţei media.

Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au căsătorit în august 2014, însă relaţia lor a devenit subiectul unui număr uriaş de speculaţii încă din 2004, în timpul filmărilor de la ”Mr. & Mrs. Smith”. În acea vreme, Brad Pitt era căsătorit cu actriţa Jennifer Aniston.

În ianuarie 2005, Brad Pitt şi Jennifer Aniston au anunţat că s-au despărţit, iar Aniston a depus actele de divorţ câteva luni mai târziu.

În aprilie 2004, presa americană a publicat fotografii cu Brad Pitt, Angelina Jolie şi fiul ei adoptiv Maddox, realizate în timpul unei vacanţe în Kenya.

Angelina Jolie a adoptat-o apoi pe fiica ei Zahara din Ethiopia şi, la începutul anului 2006, a anunţat că ea şi Brad Pitt aşteaptă venirea pe lume a primului lor copil biologic. La scurt timp după acel anunţ, Brad Pitt i-a adoptat pe Maddox şi Zahara.

Fiica lor Shiloh s-a născut în mai 2006, iar cei doi actori l-au adoptat apoi pe Pax, un băieţel din Vietnam, în martie 2007.

Angelina Jolie a născut alţi doi copii biologici – gemenii Vivienne şi Knox -, în iulie 2008.

Cuplul şi-a anunţat logodna în 2012.

În august 2014, cei doi actori s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii discrete, organizată la capela Castelului Miraval din satul Correns din sudul Franţei. La ceremonie au participat cei şase copii ai cuplului, rudele şi câţiva prieteni apropiaţi.

Acesta va fi cel de-al treilea divorţ pentru actriţa Angelina Jolie şi al doilea pentru Brad Pitt. Angelina Jolie a mai fost căsătorită cu actorii Jonny Lee Miller, în perioada 1996-1999, şi Billy Bob Thornton, în perioada 2000-2003, iar Brad Pitt a fost căsătorit cu Jennifer Aniston în perioada 2000-2005.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top