Connect with us
Melania Trump, refuzată de o stilistă americană. Motivele sunt explicate într-o scrisoare

Externe

Melania Trump, refuzată de o stilistă americană. Motivele sunt explicate într-o scrisoare

Melania Trump, refuzată de o stilistă americană. Este vorba de Sophie Theallet, care de-a lungul timpului a creta mai multe ținute vestimentare pentru Michelle Obama. Stilista a explicat într-o scrisoare motivele pentru care a refuzat-o pe Melania Trump.

În scrisoare, Sophie Theallet îi îndeamnă și pe alți designeri și creatori să-i urmeze exemplul.

”Întrucât sunt o persoană care celebrează şi luptă pentru diversitate, libertate individuală şi respectarea tuturor stilurilor de viaţă, nu voi lua parte la crearea de ţinute vestimentare pentru Prima Doamnă şi nici nu mă voi asocia în vreun fel cu ea”, a precizat Sophie Theallet.

”Retorica rasismului, sexismului şi xenofobiei, dezlănţuită în campania prezidenţială a soţului ei, este incompatibilă cu valorile după care eu îmi ghidez viaţa”, a adăugat cunoscuta creatoare de modă. Scrisoarea sa a fost publicată în revista Women’s Wear Daily.

”Sunt perfect conştientă de faptul că nu este inteligent să te implici în politică. Acestea fiind zise, întrucât suntem o companie familială, obiectivul nostru principal nu are legătură doar cu banii. Noi punem valoare pe libertatea artistică şi încercăm întotdeauna să ne aducem o contribuţie umilă la dezvoltarea unui mod uman, conştient şi etic de a crea în această lume”, a mai spus Sophie Theallet.

Melania Trump, refuzată de specialiști să se ocupe de imaginea ei

Presa internațională scrie că specialiștii au observat că marii reprezentanți ai modei refuză să colaboreze cu Melania Trump. Motivul ar fi atitudinea lui Donald Trump din campania electorală.

Melania Trump a lucrat ca model profesionist. Deși a apărut pe coperta revistei Vogue, în 2005, cu ocazia unții sale, Melania Trump nu a mai ieșit în evidență din punct de vedere vestimentar. Chiar și în campania electorală, Melania Trump a purtat ținute obișnuite.

Citește și: Melania Trump, soția lui Donald Trump, amenință că va da o revista People în judecată

În momentul în care Donald Trump a ținut discursul de după victoria în alegerile prezidențiale, Melania Trump a purtat o ținută Ralph Lauren. Însă, potrivit presei de specialitate, ținuta nu a fost furnizată direct de celebrul designer.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top