Connect with us

Externe

Oprah Winfrey ar putea candida la președinția SUA

Ascensiunea fulminantă a lui Donald Trump în politica din SUA, a determinat-o pe cunoscuta prezentatoare de televiziune Oprah Winfery, să ia în considerare posibilitatea de a deveni a doua personalitatea TV din biroul Oval de la Casa Albă.

Într-un interviu cu David Rubenstein, Oprah Winfrey a recunoscut că înainte ca actualul președinte să câștige alegerile din Noiembrie, se considera necalificată pentru un post de o asemenea importanță. Situația însă s-a schimbat.

„Nu m-am gândit niciodată la asta. Nu mi-am pus întrebarea și nu am luat nici măcar în considerare posibilitatea (n.r. – de a candida la președinția SUA)”, a spus celebra prezentatoare.

Citește și: Boris Johnson justifică o vizită a lui Trump în Marea Britanie printr-o comparație cu Ceaușescu

Însă după ce starul de reality-show a învins-o pe Hillary Clinton, un politician cu experiență, Winfrey a început să ia în considerare posibilitatea.

„Îmi spuneam, Dar nu am experiența necesară. Nu știu suficiente lucruri. Acum însă îmi spun…poate”, a mai declarat aceasta.

Oprah Winfrey ar putea fi prima femeie președinte al SUA

Dacă și-ar folosi faima și aprecierea cetățenilor americani în același mod ca Trump, Oprah ar deveni prima femeie președinte al Statelor Unite.

În interviul acordat lui Rubenstein, ea a povestit că și-a construit întreaga carieră pe baza unor succese neașteptate. În 1984, când a devenit gazda emisiunii ‘A. M. Chicago’, toți prietenii îi prevesteau dezastrul, deoarece concura cu legendarul prezentator Phil Donahue.

Citește și: Datorii de milioane de dolari platite de o vedeta pentru mii de oameni

„Pentru mine nu a contat, deoarece nu credeam că cineva îl poate învinge. Însă am reușit să o fac. Fără să încerc”, a povestit Oprah.

Dacă ar candida la președenția SUA și ar câștiga fotoliul de la Casa Albă, Oprah ar deține una dintre ultimele platforme mai importante decât ce a reușit să obțină în cariera de prezentatoare TV. Unul dintre cele mai mari nume din America, Oprah Winfery are propria marcă de lifestyle și propria rețea de televiziune și a fost timp de 25 de ani prezentatoarea propriului show TV.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top