Connect with us
Un pod prăbușit în orașul columbian Villavicencio a adus moartea a cel puțin 11 persoane. Podul era construit din frânghi și lemn.

Externe

Pod prăbușit în Columbia – cel puțin 11 morți

Un pod prăbușit în orașul columbian Villavicencio a adus moartea a cel puțin 11 persoane. Conform BBC, podul era unul șubred construit din frânghii și scânduri de lemn.

Pod prăbușit în Columbia – 30 de persoane traversau podul în momentul tragediei

Se pare că podul era una din puținele căi de acces dinspre oraș către pădurea El Carmen, o faimoasă destinație turistică locală.

Hilton Gutierrez, reprezentant al primăriei Villavicencino a confirmat faptul că pe pod se aflau în jur de 30 de persoane, în clipa în care frânghiile au cedat. Podul era construit peste o râpă de 10 metri.

Echipajele de salvare s-au deplasat de urgență la fața locului, dar pentru unii turiști a fost prea târziu. Cel puțin 11 dintre ei și-au pierdut viața.

Wilmar Barbosa, oficial al poliției locale a anunțat că va fi demarată o anchetă pentru a stabilit responsabilii pentru această tragedie.

Citește și: Tragedie în Peru! Bilanțul este de 12 morți

Columbia a mai fost martora unui alt episod dramatic în finalul anului trecut. Atunci, avionul echipei braziliene de fotbal Chapecoense s-a prăbușit în munții de lângă orașul Medellin.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top