Connect with us
Qatarul denunță drept nejustificată acţiunea unor state arabe de rupere a relațiilor diplomatice

Externe

Qatar răspunde în urma deciziei celor 4 tări arabe care au rupt legăturile cu țara

Qatarul denunță drept nejustificată acţiunea unor state arabe de rupere a relațiilor diplomatice

Qatarul acuză că se confruntă cu o campanie de minciuni și născociri care au drept scop să impună o tutelă asupra statului, după ce Arabia Saudită, Bahrain, Emiratele Arabe Unite, Yemen și Egiptul au sistat toate legăturile diplomatice cu Qatarul, a comunicat Ministerul de Externe de la Doha.

Știri pe aceeași temă

Aeroportul Doha în haos: Zboruri ANULATE, altele întârziate după întreruperea relațiilor diplomatice cu Qatar

Relațiile diplomatice dintre tările EAU și Qatar în conflict. Traficul aerian a fost închis pentru companiile din Qatar

Etihad Airways suspendă zborurile către și dinspre Qatar de marți. Marți ultimul zbor Abu Dhabi – Doha

„Campania de incitare bazată pe minciuni a atins nivelul născocirilor pure”, au transmis ministerul, care a precizat că, în calitate de membru al Consiliului de Cooperare al Golfului, Qatarul respectă suveranitatea altor state și nu intervine în treburile lor interne, potrivit Reuters.

Qatarul regretă acțiunea coordonată a mai multor state arabe de a întrerupe relațiile diplomatice, potrivit unui comunicat al Ministerul de Externe de la Doha citat de postul Jazeera TV.

Autoritățile din acest stat au mai afirmat că acțiunea „nu va afecta cursul normal al vieții cetățenilor și rezidenților”.
Arabia Saudită, Bahrain, Emiratele Arabe Unite și Egiptul au rupt legăturile diplomatice cu Qatar, în contextul în care aceste state acuză autoritățile de la Doha că sponsorizează terorismul și extremismul.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top