Connect with us
Statul Islamic amenință planeta: „A început Cruciada!”

Externe

Statul Islamic amenință planeta: „A început Cruciada!”

Un reprezentat al formațiunii teroriste Stat Islamic a transmis un mesaj video șocant în urma atentatului din Manchester.

Statul Islamic, mesaj șocant

„În numele bunului Allah, vă spunem că acesta e doar începutul. Leii Statului Islamic au început Cruciada. Allahu akbar”, este mesajul transmis de un membru ISIS. (VIDEO, MAI JOS)

„Nu e prima dată când Manchesterul este vizat de atacuri, dar e cel mai grav de până acum. Autoritățile lucrează pentru a stabili detaliile. Aseară la 22:30 a avut loc o explozie pe Arena Manchester, în apropiere de Gara Victoria. Teroristul a ales în mod voit locul și momentul pentru a produce cât mai multe victime.

Explozia a coincis cu finalul unui concert pop, la care au participat numeroase familii. Acest atac iese în evidență pentru că a vizat copii și tineri lipsiți de apărare, care ar fi trebuit să se bucure de o noapte memorabilă. Pe lângă atacator, alte 22 de persoane au murit. Cei răniți sunt tratați în 8 spitale din Manchester. Printre cei uciși și răniți sunt foarte mulți copii și tineri. Încercăm să înțelegem ce minte bolnavă a ales să atace copii.

Poliția crede că e vorba de un singur atacator. Trebuie să aflăm dacă a avut complici sau nu. Poliția va primi toate resursele necesare pentru a definitiva ancheta. Nu putem publica identitatea atacatorului. Medicii și asistentele s-au luptat pentru a salva viețile victimelor. Am sporit patrulele înarmate inclusiv la Londra.

CITEȘTE ȘI: Explozie într-un mall din Manchester

CITEȘTE ȘI: Cabinetul britanic se reunește de urgență după explozia de la Manchester, conservatorii renunță la campania electorală

La Manchester, în preajma Arenei, rămâne în vigoare un perimetru de securitate, iar Gara Victoria rămâne și ea închisă. Vă rog să vă gândiți la cei care trec prin îngrijorări greu de exprimat. Nivelul de alertă rămâne același. Primarul din Manchester și reprezentanții serviciilor de urgență au sprijinul nostru”, a reacționat azi premierul britanic.

2 Comments

2 Comments

  1. Carla

    2017-05-24T13:22:12+03:00 at 13:22

    Nu cred aşa ceva … sunt manevrele marilor puteri … Acest om este un actor foarte bun… Marile puteri care ne conduc musamalizeaza totul… Deja a inceput ca serpii mari să ii mănânce pe cei mici … Dumnzeu cu noi 😇

  2. TIBERIU LASLO

    2017-05-23T14:21:08+03:00 at 14:21

    Asa il cheama acum pe diavol? Alah? In numele lui Alah…hai sa omoram toata planeta?…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top