Connect with us
Tragedie în India, după ce un tren a deraiat în nordul țării. Este al treilea de acest gen care are loc în India în ultimele săptămâni.

Externe

Tragedie în India – 43 de oameni au murit

Tragedie în India, după ce un tren a deraiat în nordul țării. Accidentul este al treilea de acest gen care are loc în India în ultimele săptămâni. Acesta este al treilea eveniment de acest gen. În septembrie, 146 de persoane au murit după ce trenul în care se aflau, a deraiat.

Tragedie în India: Starea șinelor pare să fie cauza

Catastrofa s-a produs în această dimineață în apropiere de oraşul Kanpur, din statul Uttar Pradesh. Trenul a ieșit de pe șine chiar în timp ce traversa un pod. Imaginile surprinse la locul accidentului surprind oameni care își culeg bagajele din apele micului canal unde trenul a sfârșit.

La fel ca mai toate trenurile din India, garnitura era saturată de pasageri. Din contingentul de oameni prezenți la bord, 43 au decedat. Alți zeci de răniți au fost transportați de urgență la spitalele din apropiere.

Citește și: Tren deraiat în Bulgaria. Patru oameni au murit, iar zeci de persoane sunt rănite

Până la această oră nu s-a ajuns la o concluzie privind cauza accidentului. Totuși, cea mai vehiculată supoziție aduce în prim-plan sistemul învechit de căi ferate pe care îl are India. Mai mult decât atât, uzura șinelor „ajută” la producerea unor astfel de tragedii. Peste 20 de milioane de oameni sunt transportați zilnic pe căile ferate indiene.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top