Connect with us
Tragedie în Marea Britanie. 34 de oameni au fost răniți în urma unei explozii. De asemenea, mai multe clădiri au fost distruse.

Externe

Tragedie în Marea Britanie. 34 de oameni au fost răniți și mai multe clădiri au fost distruse în urma unei explozii la Liverpool

Autoritățile din Marea Britanie au anunțat că 34 de oameni au fost răniți și mai multe clădiri au fost distruse în urma unei explozii la Liverpool. Acum, anchetatorii încearcă să afle care au fost circumstanțele în are a avut loc explozia. Potrivit primelor informații, ar putea fi o posibilă explozie de gaz din Merseyside.

Un studio de dans pentru copii se află pe lista clădirilor afectate de explozie. În timpul exploziei, acel studio de dans era închis. Autoritățile au intervenit la ora 21:15 (adică ora 23:15 în România).

Răniții au ajuns la spitale din din Merseyside şi Chester. Se pare doi oameni sunt în stare gravă. Aceștia au ajuns la spitalul Aintree din Liverpool. După explozie, câteva sute de persoane au fost evacuate din casele lor. Și peste o sută de oameni și-au găsit adăpost într-o biserică din Merseyside.

CITEȘTE ȘI: 16 oameni au murit în Siria într-un raid aerian

”Explozia a zburat pereţii şi a dus la prăbuşirea unui acoperiş. De asemenea, există avarii structurale la nivelul locuinţelor din apropiere”. Este declarația unui reprezentant al pompierilor din Merseyside.

”S-a auzit ca un cutremur. Întreaga noastră casă s-a zguduit. Am crezut că geamurile vor fi spulberate. Ştiu oameni care locuiesc 8-10 kilometri distanţă şi au auzit explozia. Am fugit imediat în stradă şi vecinii erau deja acolo”, a spus Lew Hopkis. Locuiește în apropierea zonei în care s-a produs explozia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top