Connect with us
Tragedie în Peru. 12 polițiști și-au pierdut viața, după ce autobuzul în care se aflau a căzut într-o prăpastie.

Externe

Tragedie în Peru! Bilanțul este de 12 morți

Tragedie în Peru. 12 polițiști și-au pierdut viața, după ce autobuzul în care se aflau a căzut într-o prăpastie. Tragicul acccident s-a petrecut pe un drum de munte din izolata localitate Antabamba.

Tragedie în Peru: drumul greu a cauzat tragedia

Autobuzul care transporta polițiștii a derapat din cauza drumului de pământ umed și a sfârșit într-o râpă adâncă. Organele de poliție peruviene se îndreptau către o așezare izolată unde urmau să asigure ordinea și disciplina. La destinație, era programată o întâlnire între localnici și autorități în care să se dezbată problema drumurilor mult prea periculoase precum cel unde s-a produs tragedia. Localnicii doreau asfaltarea căilor de acces către așezarea lor.

La puțin timp de la dezastru, două elicoptere s-au deplasat de urgență la fața locului pentru a îngriji supraviețuitorii. Pe lângă cei 12 morți, au fost și 4 răniți grav care au fost transportați la spitalul din Cuzco.

Citește și: Tragedie la Cirque du Soleil. Un tehnician a murit în timpul unor repetiții

Drumurile din Anzi sunt recunoscute pentru gradul mare de periculozitate pe care îl au. Relieful în general muntos și drumurile foarte primitive pe care se circulă, creează contextul perfect pentru producerea accidentelor.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top