Connect with us
Tragedie la nuntă, unde 24 de persoane au murit. Aceștia erau chiar în mijlocul petrecerii când furtuna a distrus un zid.

Externe

Tragedie la nuntă: 24 de persoane au murit, după ce s-a prăbușit un zid

Tragedie la nuntă, chiar în mijlocul petrecerii. Ceea ce părea a fi cea mai frumoasă zi din viaţa lor s-a transformat într-un adevărat coşmar. 24 de persoane, între care şi patru copii, au murit după ce un zid s-a prăbuşit în timpul distracției.

Tragedie la nuntă, chiar în mijlocul petrecerii

Invitaţii la nuntă s-au adăpostit de o furtună într-o cabană din apropierea zidului, când acesta a căzut, a declarat un responsabil al poliţiei locale. Alte 26 de persoane au fost rănite, între care 15 grav.

„Zidul şi adăpostul adiacent s-au prăbuşit din cauza unei furtuni.”, a explicat şeful poliţiei. Dezastrul s-a produs în districtul Bharatpur, în estul statului Rajasthan, unde s-a produs dezastrul.

Potrivit Press Trust of India, tarabe cu produse alimentare erau sprijinite de acest zid, care avea o înălţime de aproximativ patru metri şi o lungime de 27 de metri.

„Am lucrat toată noaptea”, a declarat un reprezentant al echipelor de salvare care au sosit la locul tragediei. „Am încercat să salvăm cât mai mulţi oameni, a fost oribil”, a mai spus el.

Poliţia a deschis o anchetă şi unul dintre managerii localului a fost arestat sub suspiciunea de omucidere din neglijenţă, potrivit unei surse judiciare locale.

Citește și: ACCIDENT GRAV! Cel puțin 14 MORȚI și 37 de RĂNIȚI!

Rajasthan este unul din statele cele mai marcate de secetă în India. Cu toate acestea, furtuni sunt frecvente în timpul lunilor când temperatura este mai ridicată.

Sursa foto: hindustantimes.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top