Connect with us
Explozie în Antalya, marți dimineață. Mai multe ambulanțe și echipaje de poliție s-au deplasta de urgențp la locul deflagrației din capitala Turciei.

Externe

Turcia. Explozie în Antalya, în apropiere de Camera de Comerț

EXPLOZIE ÎN ANTALYA.

UPDATE, 9.52: Primarul din Antalya a afirmat că este posibil ca explozia să fi fost accidentală și că nu se înregistrează morți sau persoane grav rănite. Acesta a mai spus că există persoane care au fost ușor rănite de cioburi.

 

Știre inițială

O explozie a avut loc marţi dimineaţă în apropiere de Camera de Comerţ din Antalya, relatează AP. Mai multe ambulanțe s-au deplasat la locul incidentului.

Nu se cunosc date despre eventuale victime, momentan. Polițiștii se tem de o a doua explozie.

Potrivit primelor informaţii, deflagraţia a avut loc în parcarea clădirii, iar cel puţin patru maşini au fost avariate. Un martor ocular a afirmat că explozia a spulberat ferestrele clădirilor și că a lăast oameni însângerați. Agenția Dogan notează că un vehicul a fost complet distrus de explozie.

Antalya este o destinație turistică majoră a Turciei, fiind situată pe coasta Mării Mediterane. În luna august, două rachete au lovit o fabrică situată într-un oraș de lângă stațiune, dar nu s-au înregistrat victime.

Nu este clar cine a provocat această explozie, dar printre cei suspectați se numără rebelii Kurzi din PKK, dar și jihadișii din Statul Islamic.

În ultima vreme, Turcia a czăut pradă unor atacuri cu dispozitive explozibile, soldate cu mai mulți morți și răniți. Unele dintre ele au fost opera Partidului Muncitorilor din Kurdistan, altele ale ISIS.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top