Connect with us
avion prabusit Sudan

Externe

Un avion cu peste 40 de oameni la bord s-a prăbușit în Sudanul de Sud

Un avion de pasageri cu cel puțin 44 de oameni la bord s-a prăbușit în Sudanul de Sud. Numărul victimelor nu a fost anunțat, încă, oficial, dar informații din presa internațională arată că mai multe ambulanțe s-au deplasat la fața locului, iar mai mulți oameni au fost duși la spital.

Update, ora 18.01: Bilanțul oficial este de 14 răniți. „Am primit 14 pacienţi care au fost internaţi (…) şi sunt în stare gravă”, a declarat ministrul Bona Gaudensio.

Știre inițială

Un avion cu cel puțin 44 de persoane la bord s-a prăbușit la aterizarea pe aeroportul Wau din Sudanul de Sud, transmit mass-media africane, conform Agerpres.

Avion prăbușit în Sudan – De cine aparținea aeronava

Din primele informații reiese că aeronava aparținea companiei South Supreme Airlines și decolase din Juba, capitala țării.

Surse citate de televiziunea ugandeză NBS și de ziarul National Courier din Sudanul de Sud relatează că accidentul aviatic a făcut numeroase victime.

Pe site-urile de socializare ale mass-media locale circulă imagini cu epava avionului, grav avariată în urma accidentului.

Potrivit agențiilor Reuters și Xinhua, numărul victimelor nu este, deocamdată, cunoscut.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top