Connect with us
Atac armat în Spania. Un bărbat a deschis focul într-un magazin din orașul As Lagoas, din regiunea Ourense, din Spania.

Externe

Atac armat în Spania: Un bărbat a deschis focul într-un supermarket

Un bărbat a deschis focul într-un supermarket din Spania, după ce a strigat „Allahu Akbar”. Potrivit autorităților, atacatorul avea asupra lui benzină și praf de pușcă.

Un bărbat a tras focuri de armă într-un supermarket din nord-vestul orașului As Lagoas, din regiunea Ourense, din Spania.

Bărbatul a tras mai multe focuri de armă în interiorul unui magazin

Mai multe persoane se aflau în interiorul magazinului, când bărbatul a intrat și a tras câteva focuri de armă în aer. Forțele de ordine au ajuns imediat la fața locului, informează dailymail.co.uk.

Potrivit autorităților, atacatorul este un tânăr cu probleme psihice care locuiește în apropierea magazinului. Nimeni nu a fost rănit în urma incidentului.

Citește și: Atac armat în Grecia. Un polițist a fost rănit

Un angajat al magazinului a declarat că bărbatul a strigat „Allahu akbar”/”Allah e mare”, înainte de a trage focurile de armă. Martorii din zonă au povestit cum au auzit țipete și focuri de armă, înainte de a fi îndepărtați de polițiștii sosiți la fața locului.

Ofițerul de poliție spaniol Carlos Perez a povestit, pentru cotidianul La region, că atacatorul a tras asupra lui. Bărbatul a fost capturat de polițiști după ce a rămas fără muniție.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top