Connect with us
Mai multe persoane au fost rănite în Spania, la Marbella, după ce un șofer britanic a intrat cu mașina într-un grup de pietoni.

Externe

Un șofer a intrat cu mașina în oameni în Spania. Mai multe persoane, rănite VIDEO

Mai multe persoane au fost rănite în Spania, după ce un bărbat a intrat cu mașina într-un grup de pietoni. Conform primelor estimări, 8 persoane au avut de suferit în urma acestui accident.

O mașină marca Audi a ieșit de pe carosabil și a ajuns pe trotuar, lovind mai muți oameni. Se pare că șoferul ar fi încercat apoi să fugă de la locul accidentului, însă după doar câțiva metri s-a izbit de un alt autoturism.

Express.co.uk informează că aproape 8 persoane au fost rănite în urma acestui incident. Șoferul a fost arestat și, potrivit polițiștilor, ar fi vorba despre un britanic în vârstă de 27 de ani.

Oamenii legii urmează să stabilească dacă bărbatul a intrat intenționat în oameni sau a fost vorba doar despre un simplu accident. Conform unor surse din anchetă, bărbatul ar fi consumat cocaină și alcool înainte de a se urca la volan. Șase din cei opt oameni răniți au avut nevoie de spitalizare.

Până în acest moment, nu au fost semnalați români răniți în acest incident.

Citește și: Atac terorist în Egipt! Cel puțin 23 de oameni au murit

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top