Facebook a picat vineri, 3 august. De ce nu merge Facebook

Utilizatorii Facebook se plâng că rețeaua a picat, vineri, 3 august, în jurul orelor 19.00 (ora României).

ACTUALIZARE, 13 MARTIE 2019 ORA 20:28 – Facebook și Instagram au picat! Rețelele au probleme de funcționare 13 martie 2019

Mai mulți utilizatori din mai multe țări se plâng că rețeaua de socializare nu se încarcă și că aplicația pentru telefoane mobile dă erori la accesarea unor pagini.

UPDATE: Se pare că problema s-a remediat în câteva minute de la apariția dificultăților tehnice.

Stire initiala

Conform site-ului downdetector.com, problemele cu Facebook au apărut simultan în mai multe țări europene, printre care și România, dar și peste Ocean și în Asia. Conform ultimelor rapoarte, se pare că este vorba despre o eroare globală a Facebook-ului

Probleme au fost raportate și cu aplicația Facebook Messenger. De menționat că problemele sunt atât la versiunea desktop, cât și la cea mobilă a popularei rețele de socializare.

Unele persoane au spus că nu s-au putut conecta pe Facebook, iar altele au zis că nu au reușit să trimită mesaje și nici să primească.

Nu este prima dată când rețeaua de socializare întâmplină dificultăți. Cel mai probabil este vorba despre o cauză tehnică și va fi remediată în câteva minute, așa cum s-a mai întâmplat în trecut.

Astfel de erori au mai apărut și în primăvara trecută, dar și pe parcursul anului trecut.

Vom reveni cu amănunte.

Citește și: Momo, provocarea morbidă de pe Whatsapp care împinge adolescenții la sinucidere

Acest articol a fost actualizat la: 2019-03-13T20:28:29+02:00 20:28

Vezi comentarii

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More