Categorii Știri

Facebook iti schimba poza de profil. Multa lume se bucura, vei face si tu la fel?

Facebook face un pas important pentru a-si fideliza si mai mult utilizatorii. Celebra retea de socializare schimba totul in legatura cu poza ta de profil.

Viitorul e video! Se pare ca acesta este sloganul pe care se bazeaza afacerea lui Zuckerberg. Poza ta de profil poate fi de acum una in miscare. Facebook permite schimbarea pozei statice cu un videoclip care dureaza maxim 7 secunde.

Pentru moment, aceasta optiune este disponibila numai utilizatorilor din Statele Unite si Marea Britanie si deja face furori.

Videoclipurile ca poza de profil vor fi activate in momentul in care cineva iti va urmari pagina de profil. Sunetul va functiona doar daca vei deschide videoclipul pe tot ecranul, anunta compania.

Aceasta nu este singura schimbare cu care Facebook ii va incanta pe utilizatori. In curand, vei putea sa iti programezi fotografia de profil, in cazul in care pleci de acasa si nu ai acces la Internet o perioada.

Vei putea sa iti schimbi poza in fiecare zi, totul programat dinainte. Daca iti doresti ca o fotografie sa fie activa o saptamana, Facebook iti va permite aceasta actiune inedita.

Facebook sare de suportul GIF si trece direct la playerul video ultrarpid. Ce parere ai despre aceasta noutate?

Sursa foto: HEPTA

Share
Scris de
Adrian

Acest site foloseste cookies.

Read More