Connect with us
Fake News PSD: Cum a încercat partidul să spună că Simona Halep a fost huiduită pe Arena Națională

Știri

Fake News PSD: Cum a încercat partidul să spună că Simona Halep a fost huiduită pe Arena Națională

Mai multe filiale locale ale PSD au distribuit pe paginile de socializare un fake news în care se spunea că Simona Halep a fost huiduită pe Arena Națională.

Organizațiile locale PSD Tulcea, Constanţa, Giurgiu, Mehedinţi au distribuit unele colaje și filme prin care spun, în mod eronat, că huiduielile adresate Gabrielei Firea pe Arena Națională, ar fi fost, de fapt, pentru Simona Halep.

De asemenea, PSD Bucureşti a postat pe pagina de Facebook un film însoţit de mesajul „Ruşinea ţării #Rezist”, în care se vorbeşte despre „Manipularea #Rezist” şi despre faptul că a fost huiduit momentul de glorie al Simonei Halep, despre fondatorul grupului Corupţia Ucide, Florin Bădiţă, prezentat ca fiind „fostul consilier al euro-pârâcioasei Monica Macovei”.

Postările cu aceste știri false au fost distribuite, ulterior, și de alte pagini ale organizațiilor PSD sau ale susținătorilor partidului aflat la guvernare.

Fake news-ul PSD a stârnit un val de revoltă pe rețelele de socializare, foarte multe persoane acuzându-i pe social-democrați de manipulare.

Victor Ponta reacționează după fake news-ul PSD legat de Simona Halep

Victor Ponta, fost președinte al PSD, a dezvăluit cine ar fi în spatele acestor postări.

„Îi rog pe foştii mei colegi din PSD Tulcea, Constanţa, Giurgiu, Mehedinţi şi din alte judeţe să şteargă repede această mizerie care a fost postată de la Sediul Central al PSD pe conturile organizaţiilor locale.

Oamenii nu ştiu (aşa cum ştiu eu) că aceste materiale mincinoase, manipulatoare şi absolut mizerabile sunt gândite şi postate direct de la Sediul Central din K10 de un personaj dubios adus de Liviu Dragnea de la Neamţ (numele lui este George Harabagiu, nu poate fi numit “şobolan” ca nu trebuie jigniţi şobolanii şi ascultă doar de “Dom Președinte”)!”, scrie Ponta, pe contul său de socializare.

El avertizează că pentru aceste minciuni oribile despre Simona Halep vor fi înjuraţi şi sancţionaţi pe nedrept membrii PSD.

Citește și: Reacția Gabrielei Firea, după ce a avut pagina de Facebook închisă. Ce a anunțat

Citește și: Gabriela Firea și-a suspendat pagina de Facebook după ce a fost huiduită pe Arena Națională

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top