Știri

Familia Bodnariu isi va recupera toti copiii!

Municipalitatea din Nautsdal, Norvegia, a fost de acord ca toti cei cinci copii ai inginerului roman Marius Bodnariu si al sotiei sale Ruth sa fie inapoiati familiei.

„Comunicat oficial – Cazul Bodnariu – Familia Bodnariu va fi reintregita. Municipalitatea Naustdal s-a inteles cu parintii sa aduca toti cei cinci copii acasa! Va multumim tuturor pentru dragostea, suportul, rugaciunile si implicarea dumneavoastra! Domnul sa va binecuvanteze si sa va rasplateasca! Deoarece urmeaza o perioada de reintegrare si reacomodare a copiilor in casa parinteasca, este foarte important in zilele care urmeaza sa respectam nevoia de liniste si intimitate netulburata a familiei Bodnariu! Apreciem intelegerea si colaborarea dumneavoastra!”, a anuntat familia intr-un comunicat oficial.

Citeste si: Familia Bodnariu recupereaza unul dintre copiii luati de Barnevernet

Informatia a fost confirmata si de europarlamentarul roman Ben-Oni Ardelean, unul dintre cei care au pledat in Consiliul Europei pentru reintregirea familiei Bodnariu. Familia Bodnariu – decizie de ultimă oră: County Board comunal a decis in urma celor patru zile de audieri sa dea toti copiii acasa familiei Bodnariu!”, a scris europarlamentarul pe Facebook.

In noiembrie 2015, copiii familiei Bodnariu au fost luati de Barnevernet (Protectia Copilului din Norvegia), dupa ce una dintre fetite s-a plans directoarei scolii ca parintii ar fi abuzat-o pe ea si pe ceilalti copii. Marius Bodnariu a negat cu vehementa acuzatiile.

Cazul a atras atentia comunitatii internationale si a generat un val de proteste, atat in Romania, cat si peste hotare.

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More