Connect with us

Știri

Fanii sunt in delir! ANTONIA si-a respectat PROMISIUNEA!

Antonia si-a indeplinit promisiunea, si anume, aceea de a scoate un album cu cele mai bune piese ale sale. Cantareata a lansat primul album din cariera ei muzicala, intitulat „This is Antonia”, care contine 12 dintre cele mai cunoscute hit-uri interpretate de artista.

Antonia declara ca acest album nu este doar o colectie de hituri ci si unul in care a strans o serie de intamplari ce i-au marcat viata. „Sunt foarte fericita ca am lansat primul meu album. ‘This is Antonia’ este rodul muncii din ultimii 5 ani, contine piese dragi mie, care m-au adus aproape de fanii mei – de publicul din Romania si din strainatate”, a declarat Antonia, scrie bestmusic.ro.

CITESTE SI: ALEX VELEA A FOST MANELIST PENTRU O NOAPTE

Piesa care deschide albumul semnat Antonia este „Marabou”, un adevarat hit romanesc, aflat pe prima pozitie in mai multe clasamente timp de mai multe saptamani consecutiv. Piesa „Marabou” a fost compusa de danezul Thomas Troelsen si a depasit granitele tarii, devenind un super hit si in Bulgaria, Germania sau Turcia.

Cea de-a doua piesa de pe album este „Wild horses”, una dintre cele mai emotionante piese cantate vreodata de partenera lui Alex Velea, in duet cu Jay Sean. Albumul mai contine si alte piese precum „Chica loca”, „Hurricane” sau „Marionette”.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top