Fast and Furious si super detaliile despre Fast 8, ultimul film al francizei

Indragitul actor, care de altfel este si producator al seriei dedicate masinilor super sport, a postat recent pe Instagram o fotografie cu echipa ”Fast 8”, care filmeaza chiar in aceasta perioada. Intre pauzele dintre duble, actorii si ceilalti membri ai echipei au gasit putin timp pentru o fotografie de grup dedicata fanilor francizei „Fast and Furious”.

In fotografie apar Vin Diesel si Michelle Rodriguez, Jason Statham, Tyrese Gibson, Ludacris si Dwayne Johnson, dar si noua lidera a grupului de fete, Charlize Theron, care se afla in centrul imaginii. In poza care a devenit virala pe retelele de socializare, apar si noii sositi, Kristofer Hivju, din serialul ”Game of Thrones”, si Scott Eastwood, din pelicula ”The Longest Ride”. Cu totii se sprijina pe o masina de culoare neagra. Mesajul atasat la aceasta fotografie ii apartine lui Vin Diesel si este foarte simplu: ”#F8”.

Citeste si: FAST AND FURIOUS 7 a batut tot in cinematografele din Romania

Castigatorii Billboard Music Awards 2016

Fanii productiei sunt foarte curiosi despre cum se vor desfasura lucrurile in ultimul film al seriei, dar producatorii sunt foarte secretosi in privinta acestor detalii. Totusi, s-a aflat ceva, parca tocmai pentru a mai intretine suspansul si pentru a starni interesul si mai mult.

Astfel, se cunoaste faptul ca la un moment dat, personajul lui Charlize Theron va crea multe probleme impreuna cu personajul interpretat de Hivju, complicele ei. ”Fast and Furious 8” este regizat de F. Gary Gray, care a devenit cunoscut cu pelicula ”Straight Outta Compton”, dar care a cules foarte multe aprecieri si pentru regia remake-ului din 2003, al peliculei ”The Italian Job”.

Chris Morgan este scenaristul si producatorul executiv al filmului, iar Michael Fottrell si Neal H. Moritz sunt ceilalti producatori care il ajuta pe Vin Diesel. ”Fast and Furious 8” va fi vazut in premiera in Statele Unite ale Americii la data de 14 aprilie 2017.

Acest articol a fost actualizat la: 2016-06-08T20:30:34+03:00 20:30

Share
Scris de
Daniel Magureanu

Acest site foloseste cookies.

Read More