Connect with us
eugen stan

Știri

Fata abuzată de Eugen Stan în 2009 a făcut primele dezvăluiri: „Am fost la Poliție, am declarat…”

În anul 2009, polițistul Eugen Stan a abuzat sexual o fată care la acea vreme avea 14 ani. Victima a vorbit acum, după ce pedofilul a fost plasat în arest preventiv.

Fata spune că, în anii care s-au scurs, a încercat să uite prin ce a trecut. Nu se mai aştepta ca agresorul să fie prins și a fost șocată să afle că acesta este polițist. Ea a mărturisit că i-a fost greu să se integreze.

Am ieșit destul de greu, mi-a fost foarte greu să mă integrez iar, dar am trecut, cu ajutorul familiei, al prietenilor, al școlii unde am învățat. A fost bine. Alor mei le-am spus adevărul.

Am intrat în casă, i-am sunat pe ai mei și le-am povestit ce s-a întâmplat. Bineînțeles că tata a venit imediat acasă, am fost la Poliție, am declarat ce am declarat, le-a spus fata celor de la Digi 24, menționând că nu l-a recunoscut pe pedofil în imaginile prezentate la TV.

Ea a rememorat și momentul agresiunii:

Eu veneam de la școală. Era ziua, am intrat în bloc, dânsul după mine, l-am salutat, dânsul mi-a răspuns și în fața scării de bloc, cât am așteptat liftul, el a acționat, ca să zic așa…

Din ce îmi aduc aminte, am impresia că a auzit o ușă deschizându-se și a fugit. Eu, speriată, am urcat, am intrat în casă și am început probabil să plâng.

Fata a spus că se simte mai în siguranță acum că individul a fost prins și că nu s-a simțit bine știind că agresorul ei încă umbla liber. Întrebată ce ar vrea să i se întâmple pedofilului, ea a răspuns:

Nu vreau să vorbesc cu păcat, dar mi-aș dori și copiilor lui, dacă are, să li se întâmple aceleași lucruri ce mi-a făcut el mie sau să îl închidă și mi-aș dori să nu mai existe asemenea oameni pe pământ.

Conform informațiilor prezentate de Digi 24, în decembrie 2016, o femeie a reclamat faptul că a fost agresată de acest polițist într-o scară de bloc.

Agentul ar fi fost scăpat de dosar penal de colegii lui poliţişti de la Secţia 18 şi de la Control Brigadă Rutieră. Este ceea ce spun procurorii de la Sectorul 5 ca explicație pentru tergiversarea unui dosar penal.

Te-ar putea interesa și: Un martor rupe TĂCEREA. Cum a atacat poliţistul pedofil în 2016, detalii incredibile

Un martor rupe tăcerea şi aduce detalii incredibile în ancheta care a şocat toată România. Acesta povesteşte cum a acţionat poliţistul de la Brigada Rutieră în 2016.

Astfel, noi detalii ies la iveală despre polițistul pedofil. Un martor a povestit ce s-a întâmplat în incidentul din 2016.

“În jur de 12 noaptea venea de la serviciu, iar un tip îmbrăcat în civil a început să o atace chiar când a intrat în scara blocului.

Femeia a fost agresată, bătută, a început să țipe. Atunci câțiva vecini au ieșit și l-au imobilizat. Poliția a venit și l-au legitimat, iar bărbatul era cadru din ministerul de Interne.

Martorul a povestit cu lux de amănunte cum a acţionat pedofilul

Eu nu l-am văzut atunci pe agresor. L-au prins exact când ieșea pe ușă. Era îmbrăcat într-o geacă de piele, iar mașina lui era parcată chiar la scara blocului. Au venit zilele următoare doi ofițeri ai Poliției să îmi ceară imagini din perioada când s-a întâmplat incidentul.

Ei au spus că imaginile nu sunt clare, că nu au identificat persoana”, a declarat Ștefan Smeu, administratorul blocului pentru Antena 3.

Citește și: Cine este Eugen Stan, polițistul pedofil din Drumul Taberei

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top