Connect with us
Luana Rednic, fiica lui Mircea Rednic, a fost martora la cele doua explozii care au avut loc pe aeroportul Zaventem din Bruxelles.

Știri

Fata lui Mircea Rednic, martora la atacul pe aeroportul din Bruxelles

Luana Rednic, fiica lui Mircea Rednic, se afla pe aeroportul Zaventem din Bruxelles in momentul in care s-au produs cele doua explozii.

UPDATE, 11.02: „Toti sunt pe pista aeroportului de vreo 45 de minute. Vor fi evacuati, dar nu se stie cand si cum. Imi spune ca foarte multe ambulante vin si pleaca. Cred ca sunt foarte multi morti si raniti”, a precizat Rednic la RTV.

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a povestit pentru Romania TV ce s-a intamplat marti pe aeroportul belgian. Tehnicianul vorbea cu fiica sa la telefon in momentul in care s-au produs exploziile. „Au fost doua explozii foarte puternice. Una a avut loc in zona unei farmacii, iar cealalta la o cafea aflata in zona centrala, la intrarea in aeroport. Fiica mea mi-a povestit ca au cazut bucati de tavan. Acum au fost evacuati pe pista de aterizare.

In timp ce vorbeam cu ea am auzit explozia, prima explozie. Doua explozii au fost. Ea a luat-o la fuga… Am inteles ca au fost preluati de cei de la securitate şi au fost bagati intr-o camera, unde au stat culcati. Au stat aşa cam 15 minute, dupa care au fost evacuati pe pista.

E un haos, e un fum, au cazut tavanele, inca de la prima explozie”, a declarat Mircea Rednic.

Vezi aici ce s-a intamplat pe aeroportul Zaventem

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top