Connect with us
FCSB - FC Botoșani SCOR 0-2. Steaua suferă prima înfrangere

Știri

FCSB – FC Botoșani SCOR 0-2. Steaua suferă prima înfrangere

FCSB – FC Botoșani SCOR 0-2. FCSB a suferit prima înfrângere din acest sezon, pe teren propriu, împotriva echipei FC Botoșani. Meciul s-a jucat la Pitești și a făcut parte din etapa cu numărul 3 din Liga 1.

FCSB – FC Botoșani SCOR 0-2 – Rezumatul partidei

Evoluția FCSB-ului a fost una slabă încă din începutul meciului. Cu mai multe modificări în zona fundașilor, vicecampioana a avut probleme la aproape fiecare atac al oaspeților. Fundașii centrali, Planic și Cristea, au fost depășiți în multe rânduri, iar prima dată au gafat decisiv aproape de mijlocul primei reprize (minutul 18), când atacantul Andronic a marcat din interiorul careului, după o pasă a lui Askovski. FCSB a încercat să pună mai multă presiune pe Botoșani, dar nu și-a creat mari ocazii de gol.

Oaspeții au majorat avantajul prin Ongenda (min. 41). Tănase a pierdut un balon în careul advers, iar în urma contraacului s-a făcut 2-0. Nici în partea secundă echipa antrenată de Bogdan Andone nu și-a revenit. A reușit să expedieze de doar trei ori balonul pe spațiul porții, dar la majoritatea fazelor, moldovenii au stat bine în defensivă și au terminat meciul fără gol primit.

Echipele de start:
FCSB: Vlad – Popescu, Cristea, Planic, Salomao (Belu 46) – Vînă, Filip, Oaidă – Man (Bălaşa 15 (Moutinho 61)), Tănase, Coman
Botoșani: Pap (Hankic 68) – Haruţ, Miron, Chindriş, Soiledis – Rodriguez, Papa – Ashkovski, Ongenda, Ofosu (Piţian 82) – Andronic (Holzmann 74)

În următoarea etapă din campionat, FCSB se deplasează pe terenul echipei Astra Giurgiu, în timp ce Botoșani primește vizita celor de la Gaz Metan Mediaș.

Becali a „revoluționat” fotbalul: trei fundași stânga într-un meci!

Bogdan Andone a surprins pe toată lumea la startul jocului, folosindu-l pe Diogo Salomao în postura de fundaș stânga.În rest, primul 11 a arătat așa cum era de așteptat.

Planurile roș-albaștrilor au fost date peste cap după numai 12 minute, când Dennis Man s-a accidentat și a fost înlocuit cu Mihai Bălașa. Această mutare a produs schimbări în lanț în pozițiile jucătorilor din teren. Spre exemplu, Bălașa a trecut în locul lui Salomao ca fundaș central, iar portughezul a devenit inter dreapta, în locul lui Ionuț Vînă. Jucătorul adus de la Viitorul a devenit mijlocaș central, iar Lucian Filip a trecut în postura de inter stânga. Răzvan Oaidă a urcat în locul lui Coman ca aripă stânga, în timp ce Florinel a devenit vârf împins. Desigur, și Tănase și-a schimbat postul, luându-i locul accidentatului Man. Șapte schimbări produse după o singură fază!

Cum au evoluat jucătorii lui FCSB în meciul cu Botoșani

În repriza secundă și-a făcut apariția pe teren și Claudiu Belu, un moment amuzant petrecându-se cu puțin timp înainte de reluarea jocului, când Belu și Popescu erau nedumeriți în privința celui care va juca fundaș dreapta. Practic, din totalul celor 14 jucători care s-au aflat pe teren în partida cu Botoșani, numai cinci și-au păstrat postul inițial: Vlad, Cristea, Planic, Man și Bălașa. De notat faptul că primul este portar, Man s-a accidentat după numai 12 minute, iar Bălașa a fost schimbat în partea secundă, după numai 50 de minute petrecute pe teren.

  • Andrei Vlad – Portar
  • Ovidiu Popescu – Fundaș dreapta / Inter dreapta
  • Iulian Cristea – Fundaș central
  • Bogdan Planic – Fundaș central
  • Diogo Salomao – Fundaș stânga / Inter dreapta
  • Ionuț Vînă – Mijlocaș central / Inter dreapta
  • Lucian Filip – Mijlocaș central / Inter stânga
  • Răzvan Oaidă – Inter stânga / fundaș stânga
  • Dennis Man – Aripă dreapta
  • Florin Tănase – Vârf împins / Aripă dreapta
  • Florinel Coman – Aripă stânga / Vârf împins
  • Mihai Bălașa – Fundaș stânga
  • Claudiu Belu – Fundaș dreapta / Inter dreapta
  • Thierry Moutinho – Inter stânga / Mijlocaș central

FCSB va evolua joi în Europa League, însă nu are nicio emoție, după ce s-a impus cu 3-0 în turul cu Alashkert. Gigi Becali încearcă să-l transfere de la Viitorul pe Bradley De Nooijer, omul care ar putea rezolva problema postului de fundaș stânga.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

1 Comment

1 Comment

  1. FCSB in grupe Europa ligue

    2019-07-30T13:09:03+03:00 at 13:09

    fcsb va pierde multe puncte fara cei 9 jucatori accidentati.Cei mai buni jucatori de aseara au fost Vîna si Coman.Toti sunt foarte buni.Ghoere,Man,Pintili si Morutan sunt cei mai valorosi jucatori dintre cei accidentati.fcsb va avea meci greu cu Astra.Cu Voluntari va obtine victoria.Din aceasta cauza fcsb va pierde 20 LA suta din sanse din cele 85 de a castiga titlul.speram sa se califice in grupele Europa ligue.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top