Connect with us
O femeie din Statele Unite ale Americii a șocat întreaga lume, după ce a cumpărat o sclavă pe care a transportat-o din Mexic.

Știri

Femeia aceasta a cumpărat o sclavă pe care a ținut-o captivă 2 ani. E îngrozitor ce a băgat în ea și ce a pus-o să facă

O femeie din Statele Unite ale Americii a șocat întreaga lume, după ce a cumpărat o sclavă pe care a transportat-o din Mexic.

Ulterior, femeia a păstrat-o pe aceasta timp de doi ani.

Esthela Clarck are 47 de ani și a plătit 3.000 de dolari pentru ca să-i fie adusă din Mexic o tânără de 22 de ani pe care să o folosească drept mamă surogat.

După ce aceasta nu a reușit să rămână gravidă, ea a obligat-o pe victimă să întrețină raporturi sexuale cu străini, pentru bani care ajungeau tot în buzunarul ei.

Esthela a încercat să o însemineze artificial cu o seringă, folosind spermă de la iubitul său.

Tânăra din Mexic a fost ținută captivă timp de doi ani într-o locuință din Jacksonville, statul american Florida. Ei i s-a spus că este un cartier periculos și va fi ucisă dacă va merge afară.

Esthela încerca de trei-patru ori pe zi să o însemineze pe victima sa, dar după ce aceasta nu a putut rămâne însărcinată, lucrurile s-au complicat.

Tânăra a fost obligată la o dietă extrem de severă, care a făcut-o să slăbească drastic și a fost obligată să facă munci casnice, dar să se și culce cu străini.

În cele din urmă, ea a reușit să scape.

Esthela Clarck a fost prinsă de polițiști și va petrece 20 de ani în închisoare.

 

Te-ar putea interesa și: ŞOCANT! O femeie obeză a ucis o fetiță, după ce s-a aşezat peste ea până a sufocat-o

O femeie care cântărește 150 de kilograme a fost reţinută de autorităţi, sub acuzaţii de omucidere şi cruzime împotriva copiilor.

Asta după ce a ucis o fetiţă de doar nouă ani, aşezându-se pe ea, până când micuţa şi-a dat ultima suflare.

Autorităţile din Departamentul de Poliţie al ţinutului Escambia spun că Veronica Green Posey, vinovată de uciderea micuţei de nouă ani, a vrut să îi aplice fetiţei o pedeapsă, aşa că a ales ce îi era la îndemnână, dată fiind greutatea sa de 150 de kilograme: s-a aşezat pe ea şi a sufocat-o.

Potrivit abcnews.go.com, femeia în vârstă de 64 de ani le-a spus autorităților că s-a așezat pe micuţa Dericka Linsday pentru a o disciplina.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru biata fetiţă

Mai mult decât atât, mama victimei este complice la crima odioasă. Mama fetiţei a sunat-o pe Veronica Posey, pentru a-i cere ajutorul. Aceasta dorea să îi dea o lecţie fetiţei.

După ce a fost bătută de propria mamă cu o ţeavă de metal, copila s-a aşezat pe un fotoliu, unde a fost prinsă de verişoara sa, care pur şi simplu s-a năpustit cu toată greutatea asupra copilei, nelăsând-o să respire o secundă.

Zece minute a stat cu totul peste fetiţă, în timp ce aceasta se zbătea şi striga că nu poate respira, mărturiseşte tatăl micuţei.

Când s-a îndepărtat de fată, aceasta nu mai respira, așa că familia a sunat la 112. Medicii însă au ajuns prea târziu, iar fetița nu a mi putut fi salvată.

Citește și: Un nou caz înfiorător în România. Un profesor pedofil a fost prins de polițiști. Cine este bărbatul și ce a făcut elevilor

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top