Connect with us
O femeie a născut un copil deși era virgină. Tânăra suferă de o afecțiune care o împiedică să facă sex.

Știri

O femeie virgină a născut un bebeluș perfect sănătos

Una dintre cele mai surpinzătoare povești despre mămici vine din Australia. În țara de la antipozi, o femei de 29 de ani a născut un bebeluș perfect sănătos, deși era virgină. Din cauza unei afecțiuni rare, femeia nu suportă să facă sex.

O tânără de 29 ani din Australia a reușit să aducă pe lume un copil, deși suferă de o formă severă de vaginism. Aceasta este o afecțiune care le face pe femei să resimtă dureri crunte în vagin, cu precădere în timpul contactului sexual.

Din cauza acestei probleme, femeia era îngrozită de ideea de a face sex, deși era căsătorită și își dorea enorm un copil.

Cu ajutorul soțului, tânăra virgină a reușit să rămână însărcinată

Majoritatea cuplurilor care întâmpină probleme în a concepe apelează la fertilizare in vitro, mame surogat sau adopție. Cuplul australian însă, a încercat o metodă ciudată, dar care a dat roade: soțul tinerei și-a introdus propria spermă în vaginul femeii. În mod surprinzător, tehnica a funcționat și ea a rămas însărcinată.

Pe parcursul sarcinii, femeia a suferit de anxietate și a fost nevoie de intervenția medicilor și a terapeuților pentru a o ajută să treacă prin cele nouă luni. Pentru a nu trece printr-o nașterea naturală care ar fi fost îngrozitor de dureroasă pentru ea, australianca a optat pentru o operație de cezariană.

Însă socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg și bebelușul a decis să vină pe lume cu câteva ore înainte de momentul în care era programată procedura. Doctorii i-au administrat tinerei o injecție epidurală, dar aceasta a trebuit să nască natural. Bebelușul a fost un copil perfect sănătos, încă proapăta mămică a fost traumatizată de durerea experimentată.

Citește și: Cum fac sex musulmanii – dezvăluirile unei femei sexolog din Egipt

Femeia continuă să facă terapie pentru a-și depăși teama de sex și pentru a putea avea o viață normală.

Este posibil ca întreaga întâmplare să fi fost un miracol sau doar ca cei doi să fi avut mult noroc. Adevărul totuși rămâne că în Australia, există o mămică virgină.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top