Connect with us

Știri

Această femeie a fost înconjurată de 12.000 de albine. Trebuie să vezi motivul pentru care nu a înțepat-o niciuna – VIDEO

O femeie a atras atenția tuturor după ce a apărut la postul de televiziune National Geographic înconjurată de nu mai puțin de 12.000 de albine.

Curios este faptul că niciuna din insecte nu a înțepat-o. Cum a reușit ca femeia să scape de acele albinelor? Iată în rândurile de mai jos (videoclipul, la finalul articolului) povestea acestui caz rar.

O femeie pe nume Sara Mapelli supranumită și Regina Albinelor a încercat să o ajute pe o altă femeie să își învingă teama de aceste insecte într-un mod cu totul ieșit din comun. Un roi întreg de polenizatoare s-a așezat pe ea.

Femeia care a apărut într-un documentar difuzat de National Geographic Channel se folosește de matca unui stup pentru a medita. De fiecare dată când vrea să fie în contact cu natura, lasă albinele să iasă din stupă și se așază pe corpul ei și stau de jur împrejurul ei.

„Intai pun feromonul pe piept sau matca. Si apoi albinele se apropie. Sunt ca un copac ce e invaluit intr-o tornada care se micsoreaza pe masura ce insectele se aseaza pe mine. Sunt foarte zgomotoase, dar e o galagie placuta.

CITESTE ȘI: Burtica ei de gravidă era plină de vânătăi. Ce au descoperit doctorii la ecografie – VIDEO

Lecție de omenie de la animale! O maimuță a adoptat un cățeluș. Uite ce bine îl îngrijește – VIDEO

Se misca foarte mult si aripile lor sunt foarte puternice. Trag si imping mereu. Le ascult si le simt in timp ce dansez. Muncim impreuna, ca la un duet”, a marturisit Sara Mapelli intr-un interviu.

Dacă nu se deschide videoclipul, apasă aici

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top