Connect with us

Știri

FENOMEN rar la sfârşitul lunii ianuarie. La ce va asista întreaga lume

Fenomenul rar la care va asista întreaga lume. Totul se va întâmpla sfârşitul acestei luni, pe data de 31 ianuarie. Fenomenul la care vom lua parte este considerat de specialişti drept o anomalie calendaristică.

Pe 31 ianuarie vom fi martorii primei eclipse din anul 2018. Dar de această dată este vorba despre o Lună Albastră. De fapt, numele fenomenului se referă la o „anomalie celendaristică”.

În mod normal, într-un an de zile are trebui să putem vedea 12 luni pline. Satelitul Pământului ar trebui, așadar, să fie complet luminat o dată pe lună.

Luna albastră va avea loc la sfârşitul lunii ianuarie

Din când în când, totuși, se întâmplă să apară de două ori într-o singură lună, adică de patru ori în loc de trei într-un singur anotimp. În aceste cazuri, apariția suplimentară este denumită Lună Albastră.

Deși fenomenul acesta nu este atât de rar, apărând, în medie, o dată la 2,7 ani, o eclipsă totală care să afecteze Luna Albastră este extrem de rară. Ultima întâmplare de acest fel a fost la 31 martie, 1866.

Va fi o eclipsă totală care implică a doua lună plină a lunii, denumită popular Luna Albastră. Un astfel de eveniment de observare a cerului nu sa întâmplat de mai bine de 150 de ani.

Eclipsa va avea loc în miezul nopții, iar Oceanul Pacific va fi îndreptat în acel moment spre Lună. Asia Centrală și de Est, Indonezia, Noua Zeelandă și cea mai mare parte a Australiei vor avea o vedere minunată asupra acestui show lunar în miez de noapte.

Luna albastră va avea loc la sfârşitul lunii ianuarie

Apoi, fenomenul va avansa spre vest, în vestul Asiei, în subcontinentul indian iar în Orientul Mijlociu și în Europa de Est, eclipsa va fi deja în plină desfășurare, pe măsură ce luna va crește.

Pe coasta de vest a SUA, faza totală începe la 4:51 a.m. PST. De-a lungul Atlanticului de Nord, de exemplu, luna va începe să intre în cea mai întunecată parte a umbrei pământului la 6:48 a.m. EST.

Durata fazei totale este de 77 de minute, iar lunca urmărește partea de sud a umbrei Pământului. Deci, în totalitate, membrul inferior al lunii va apărea mult mai strălucitor decât partea superioară întunecată.

Citeşte şi Vadim Tudor, mesaj de dincolo de moarte. Este înfricoșător ce a putut să prevestească

Vadim Tudor transmite mesaje de dincolo de moarte. Fiica lui Vadim, Lidia, spune că tatăl ei îi trimite mesaje dincolo de moarte, în care îi arată ce urmează să se întâmple.

Fiica cea mare a Tribunului a povestit, în emisiunea Agentul VIP, de la Antena Stars, că acesta a avut mereu vise premonitorii și că și-a visat inclusiv înmormântarea.

“Tata avea nişte vise, să zicem, mai puternice, în care i se arătau întâmplări din viitor. De exemplu, moartea Patriarhului Teoctist.

L-a visat în sicriu şi el participa la înmormântarea lui. A visat-o pe mama lui fără o măsea. De fiecare dată când îi apărea mama lui în vis, ştia că se va întâmpla ceva rău.

Şi-a visat şi înmormântarea. O mulţime de oameni duceau pe braţe un politician îmbrăcat în alb. Nu ştia că era el”, a spus Lidia.

Aceasta a dezvăluit că după ce a murit tatăl ei a început şi ea să aibă astfel de vise premonitorii

“Primul vis cu el a fost după şase luni. (…) Mama îl visează aproape în fiecare noapte. (…) Primul vis era că eram la o biserică, iar era pe patul de spital, exact aşa cum l-am lăsat.

S-a ridicat pe marginea patului şi m-a întrebat cum mai merg lucrurile, cum mă descurc cu procesele. Mă gândeam, ‘Ce bine că mă întreabă lucrurile astea reale’”, a mai povestit ea.

Lidia spune că Vadim i-a transmis în vis cu ceva timp înainte că va muri Regina Ana.

“Eram în curtea Mănăstirii de la Curtea de Argeş, era multă lume, multă presă. Dintre ei, a apărut şi tata. Am ajuns la el şi l-am ţinut de mână. Apoi, am intrat într-un fel de castel şi am stat de vorbă.

Mă întrebam ce căutam noi la Curtea de Argeş, după care a murit Regina Ana, după o lună. (…) După, eram la mormântul lui, împodobit.

Şi pe mormânt erau panglici tricolore care formau numărul 18. N-am aflat nici până în ziua de astăzi ce au însemnat. Este singurul vis care nu s-a întâmplat încă”, a mai spus Lidia Vadim Tudor.

1 Comment

1 Comment

  1. obiectiva

    2018-01-12T08:44:17+02:00 at 8:44

    cifra 18 arata ANUL 2018…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top