Connect with us
Fenomene meteo extreme! Mai multe străzi și subsoluri au fost inundate după o furtună în Pitești

Știri

Fenomene meteo extreme! Mai multe străzi și subsoluri au fost inundate după o furtună în Pitești

Furtună în Pitești extrem de puternică pe 7 mai. Numeroase străzi, dar şi subsolurile unor imobile, au fost inundate, luni, în municipiul Piteşti şi mai multe localităţi limitrofe, în urma unei ploi torenţiale.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, în urma solicitărilor prin 112, pompierii au intervenit în mai multe zone din municipiul Piteşti, oraşul Ştefăneşti şi comunele Bascov şi Bradu, pentru evacuarea apei.

Conform aceleiaşi surse, au fost sesizate şi situaţii în care unele persoane au rămas blocate în autoturisme, din cauza nivelului ridicat al apei de pe străzi.

Citește și: Vremea 6 mai. VREMEA se STRICĂ. ANM a anunțat PLOI TORENȚIALE și GRINDINĂ

Ploaia torenţială a cauzat şi blocaje în trafic, în special în marile intersecţii din municipiul Piteşti.

„Poliţiştii rutieri fluidizează traficul în zonele în care sistemele de semnalizare rutieră nu funcţionează din cauza fenomenelor meteo”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.

Te-ar putea interesa și: Prognoza meteo pe două săptămâni: Vremea 7 – 20 mai 2018. Ploi însemnate și răcire a temperaturii!

Vremea 7 – 20 mai 2018. Administrația Națională de Meterologie anunță o vreme relativ caldă pentru această perioadă va caracteriza următoarele două săptămâni (7 – 20 mai). Cu toate aceastea, probabilitatea de apariţie a ploilor de scurtă durată rămâne ridicată, în special spre finalul acestei săptămâni.

Citește și: Vremea se schimbă de sâmbătă seara! Vin vijeliile și ploile puternice! Avertizarea meteorologilor

De asemenea, ploile pot apărea şi după data de 15 mai, în majoritatea regiunilor.

Iată cum va fi vremea 7 – 20 mai în toate regiunile țării:

În Banat, temperatura aerului va marca o uşoară scădere la începutul intervalului, aşa încât, în ziua de 8 mai, la nivelul regiunii vor fi maxime în jur de 24 de grade şi minime de 10 – 12 grade.

Ulterior, vremea se va încălzi uşor, iar până la finalul săptămânii media maximelor va fi de 25 – 26 de grade, iar a minimelor de 13 – 14 grade. La mijlocul lunii mai va fi posibilă o răcire, valorile termice maxime urmând să coboare spre o medie de 22 de grade, iar cele minime vor fi în jur de 11 grade.

Sursa foto: Info Trafic Arges

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top