Connect with us

Știri

FERMA VEDETELOR: Ce concurenti s-au inscris pana acum in noul sezon al emisiunii

FERMA VEDETELOR: Saveta Bogdan, Anda Ghita si Mircea N. Stoian sunt cele mai noi nume care vor intra in sezonul 2 al emisiunii Ferma Vedetelor, a anuntat PRO TV.

„In batalia de la Ferma vedetelor isi fac intrarea inca trei concurenti care aspira la titlul de Fermierul anului ! Extrem de determinati si pregatiti de provocarile fermei, Saveta Bogdan, Anda Ghita si Mircea N. Stoian sunt gata sa duca traditiile romanesti la malul Marii Mediterane, in insoritul Cipru, alaturi de Ami, Lili Sandu, Viorel Sipos, Benny Adegbuyi, Maria si Marcel Toader.

CITESTE SI: FERMA VEDETELOR. Un nou SEZON al emisiunii! Cine ar putea fi concurentii

CITESTE SI: PRO TV isi schimba look-ul! Cum va arata noua sigla a postului

Cu 31 de albume, Saveta Bogdan este una dintre cele mai apreciate cantarete de muzica populara din Romania. Mare iubitoare de animale, Saveta marturiseste ca are experienta necesara pentru a deveni Fermierul anului: ‘Am trait la tara si stiu tot ce presupune viata in acest mediu. O sa fac tot ce pot sa imi sprijin colegii si sa le impartasesc din experienta mea.’.

Anda Ghita este soacra unuia dintre cei mai cunoscuti luptatori de K1 din Romania, ‘Pitbull’ Atodiresei. Cunoscuta publicului drept un antreprenor ambitios, Anda este o fire extrem de determinata. Pasionata de fitness si de calatoriile exotice, ea se descrie drept o persoana puternica, cu o atitudine care impune respect. ‘As putea fi Fermierul anului pentru ca am suficiente calitati si ma simt capabila in orice domeniu’.

Mircea N. Stoian este un jurnalist care a lucrat pentru unele dintre cele mai importante gazete de stiri din Romania. Un bun organizator, un fin observator, mereu saritor cand ii este solicitat ajutorul, Mircea indrageste competitiile si provocarile, fiind extrem de deranjat de trisori. ‘Consider ca am experienta de viata, pregatirea si motivatia psihica necesara. Totul dublat de o tenacitate iesita din comun !”, informeaza un comunicat de presa al PRO TV.

In acest sezon, concurentii vor ajunge la o ferma cipriota abandonata, fara curent electric, telefoane mobile, internet, fara contact cu familia sau prietenii. Cei 12 vor trebui sa convietuiasca si sa se descurce intr-un mediu cu totul nou.

foto: Pro TV

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top