Connect with us
Fetiță căzută în puț în Dâmbovița. Reacția lui Arafat

Știri

Fetiță căzută în puț, în județul Dâmbovița. Reacția lui Arafat

O fetiță a căzut în puț în județul Dâmbovița, în localitatea Răcari. Raed Arafat a avut o reacție în urma acestui eveniment nefericit. Fondatorul SMURD a declarat la Antena 3 că micuța de 5 anișori se ține de lanțul găleții.

Intervenție dramatică în județul Dâmbovița

UPDATE, ora 17:49 Fetița de 5 ani a fost preluată de un elicopter SMURD și va fi adusă la București.

UPDATE, ora 17:10 – Fetița de 5 ani a fost scoasă cu bine din fântână, a declarat Raed Arafat. Intervenția a durat aproximativ 25 de minute. Medicii vor evalua starea de sănătate a copilei.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de intervenție, inclusiv din București. La fața locului a ajuns și un elicopter SMURD.

CITEȘTE ȘI: Copilul care a căzut în puț a fost detubat și respiră singur

Incidentul are loc la câteva săptămâni după tragedia din Teleorman, unde un copil de doi ani din localitatea Balta Sărată a căzut în fântână. Micuțul a fost salvat, iar acum este în afara oricărui pericol.

Potrivit secretarului de stat Raed Arafat, copila de cinci ani a fost scoasă din puţ de către pompieri după o intervenţie de 24 de minute şi, din primele date, a reieşit că ea nu a fost rănită.

Primele informaţii de la faţa locului arătau că fetiţa căzută în puţul îngust nu a ajuns în apă, ci a rămas agăţată de găleata puţului, la o adâncime de aproximativ doi metri.

În zonă, fusese trimis şi un elicopter SMURD, care a ajuns în aproximativ 15 minutne la locul intervenţiei.

Pompierii de la Garda de Intervenţii Răcari au acţionat pentru scoaterea copilului.

Un accident similar s-a petrecut în 25 aprilie, când Dănuţ, un copil de un an şi opt luni, a căzut în puţul din curtea casei din localitatea Balta Sărată, judeţul Teleorman şi a rămas blocat la aproximativ 16 metri adâncime, fiind scos după zece ore de către echipele de intervenţie.

După ce i-au acordat îngrijiri medicale la faţa locului, copilul a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” din Bucureşti, unde a fost internat în secţia de Terapie Intensivă.fiind scos după zece ore.

El a stat internat două săptămâni în Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Capitală, fiind externat miercuri, după ce medicii au stabilit că starea sa este bună, iar acum poate să mănânce, râde, vorbeşte şi se joacă.

„Copilul a fost externat astăzi, cu stare generală bună. Este un copil normal, mănâncă, râde, se joacă, vorbeşte”, declara pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, Raluca Alexandru.

Continue Reading
You may also like...
1 Comment

1 Comment

  1. riana

    2017-05-13T17:15:47+03:00 at 17:15

    unde sunteti parinti?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top