Connect with us

Știri

Fetiță de patru ani, intoxicată cu marijuana după ce a mâncat o prăjitură

O fetiţă în vârstă de patru ani, din Miercurea Ciuc, a fost internată în spital, duminică, după ce a mâncat o prăjitură. Din primele informații, chiar prăjitura consumată conținea substanța interzisă. Poliţia a declanşat o anchetă pentru a stabili toate aspectele legate de acest eveniment.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, a declarat pentru AGERPRES că Poliţia a fost anunţată de medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Miercurea Ciuc, unde fetiţa a fost adusă de părinţii ei, cu simptome de intoxicaţie, posibil cu marijuana.

Citește și: Elevi intoxicați cu vapori toxici într-un liceu din Brașov

Părinţii ei au dus-o la spitalul din Miercurea Ciuc unde a fost investigată de urgenţă. Fata a ajuns conştientă la spital, însă îi era foarte rău.

„Poliția municipiului Miercurea Ciuc a fost sesizată cu privire la faptul că o fetiță de 4 ani a fost adusă la spital de părinții ei, fiind intoxicată, în prima fază evident că nu se cunoștea cauza medicală a stării de sănătate a fetiței.

Ulterior s-a aflat că aceasta consumase o prăjitură pe al cărui ambalaj era menționată o cantitate de marijuana. În momentul de față, investigațiile noastre se îndreaptă spre a stabili toate cauzele și împrejurările în care s-a produs acest eveniment, spre a stabili cum anume au ajuns în posesia acestei prăjituri,” a precizat Gheorghe Filip, purtător de cuvânt IPJ Harghita.

Citește și: Trei angajați de la o companie de salubritate, la spital după o intoxicație cu o substanță necunoscută

Potrivit sursei citate, fetiţa ar fi mâncat o prăjitură din Olanda, pe ambalajul căreia scria că conţine marjuana.

Fetiţei i s-au făcut spălături stomacale şi a rămas internată în spital, pentru tratament şi supraveghere de specialitate.

O anchetă a fost declanșată pentru a se stabili cum s-a petrecut incidentul

Gheorghe Filip a precizat că s-a declanşat o anchetă pentru a se stabili dacă părinţii ştiau sau nu că prăjitura conţine marijuana, de unde provine aceasta, cum au intrat în posesia ei.

„Efectuăm cercetări şi investigaţii în vederea stabilirii tuturor cauzelor şi împrejurările producerii evenimentului, referitor la toate aspectele, să vedem dacă părinţii erau în cunoştinţă de cauză, dacă au adus ei prăjitura, dacă le-a dat-o cineva”, a conchis purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top