Connect with us
Fetita lui Dan Condrea si a Laurei Georgescu a facut marturisiri cutremuratoare. Minora sustine ca a fost batuta de tatal sau si Uliana Ochinciuc.

Știri

Fetita lui Dan Condrea, marturie cutremuratoare. Ce ii facea tatal sau

Dan Condrea a murit la finalul lunii mai intr-un accident de masina controversat, produs pe drumul dintre Buftea si Corbeanca. Seful Hexi Pharma era acuzat ca a furnizat dezinfectanti diluati mai multor unitati medicale, iar principala ipoteza in cazul mortii sale este sinuciderea.

La aproape doua luni de la decesul acestuia, fetita sa a facut o marturisire cutremuratoare. Fiica lui Dan Condrea şi a Laurei Georgescu a spus ca a fost maltratata in repetate randuri de tatal sau si de Uliana Ochinciuc, cea de-a doua nevasta a acestuia.

„Tata intr-una voia sa fac teme. Spunea ca sunt copil prea mare sa ma mai joc. Ca sunt copil prea mare pentru papusi si ca trebuie sa imi vad de scoala. Cand plangeam ma certau. Si tati sau Uliana ma bateau ca ziceau sa am motiv sa plang. Pe picioruse (ma bateau, n.r.). In alta situatie chiar si in cap sau peste fata sau peste gurita”, a spus minora, intr-o inregistrare facuta de mama sa naturala si publicata de Romania TV.

Citeste si: ULTIMUL SMS trimis de Dan Condrea reaprinde o TEORIE MACABRA

Citeste si: Flori Dinu, director Hexi Pharma, a recunoscut tot! Ce a facut Dan Condrea!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top