Știri

Fiica lui Marian Drăgulescu, de urgență la spital

În timp ce Marian Drăgulescu a câştigat medalia de aur la sol la Campionatele Europene de Gimnastică de la Cluj, sportivul a primit o veste tristă. Fiica sa era alături de fosta soție, Larisa Drăgulescu, la spital.

Micuţa are probleme grave la urechea la care a fost operată în urmă cu un an. Acum, ea a fost supusă din nou unei intervenții chirurgicale.

Fiica lui Marian Drăgulescu, operată de urgență

Larisa Drăgulescu a stat alături de fiica sa în spital. Ea a declarat că fostul ei soț s-a interesat și a fost la curent cu toată situația micuței. Ea spune că fiica sa se simte mai bine acum.

„A fost o zi crucială pentru fetiţa mea, Beatrice. Alături de o echipa profesionistă condusă de domnul doctor Gheorghe Dan Cristian operaţia pentru îndepărtarea colesteatomului a fost un real succes. Va mulţumesc din suflet tuturor celor care au fost alături de mine şi Beatrice. Mulţumesc din suflet Anca Modan pentru tot sprijinul acordat şi, nu în ultimul rând, MULŢUMESC DOAMNE că am trecut cu bine şi peste cea de-a doua operaţie. Sperăm şi ultima. Doamne ajută! Acum suntem mai bine”, a fost mesajul Larisei imediat după ce Beatrice a fost operată.

Vestea tristă a venit chiar în momentul în care Marian Drăgulescu a câştigat medalia de aur la sol la Campionatele Europene de Gimnastică de la Cluj. „Marocanul” a fost notat de arbitri cu 14.500 puncte. Dmitrii Lankin din Rusia (14.466 puncte) a câştigat argintul, în timp ce bronzul a fost obţinut de Alexander Şatilov (14.400 puncte).

Citește și: Aur pentru Marian Drăgulescu la Campionatele Europene de Gimnastică de la Cluj

România a câştigat, astfel, prima medalia la competiţia găzduită de Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. În vârstă de 36 de ani, Drăgulescu câştigase medalia de argint la sol, în 2016, la Campionatele Europene de la Berna.

Share
Scris de
Mihaela Dorobantu

Acest site foloseste cookies.

Read More