Connect with us
Finala Eurovision 2016 este transmisa LIVE pe Youtube si LIVE TEXT pe HUFF.ro

Știri

Ucraina a castigat Eurovision 2016, finala a fost transmisa si pe Youtube

Castigatorul Eurovision 2016 va fi ales in aceasta seara in LIVE pe Youtube si LIVE TEXT pe HUFF.ro. 26 de tari vor urca pe scena si vor incerca sa cucereasca inimile dar si voturile telespectatorilor.

Cu o istorie de peste 61 de ani, Eurovision a devenit deja un reper in industria muzicala Europeana, iar din acest an show-ul este transmis in Statele Unite. Castigatorul va fi ales prin SMS dar si in urma unui vot de specialitate.

VEZI AICI: EUROVISION LIVE TEXT SI LVIE STREAM

Romania nu participa in acest an la Eurovision, tara noastra fiind descalificata in urma datoriilor acumultate de TVR la organizatorul competitiei EBU. Iata care este lista tarilor participante:

Finala Eurovision este transmisa LIVE in acesta seara

Finala Eurovision este transmisa LIVE in acesta seara

Justin Timberlake va canta o piesa in acesata seara, o premiera pentru Eurovision, acesta isi va promova noul sau single conform eurovision.tv. Daca doriti sa urmariti Eurovision puteti opta pentru mai multe variante, canalele de televiziune TVE, Rai 1, Pro 7 sau live pe internet pe canalul de Youtube Eurovision.

Cel mai de succes produs al Eurovisionului ramane trupa ABBA, formatie suedeza care a castigat concursul in anul 1974. Din acel moment, ABBA a devenit o trupa de referinta pentru muzica internationala. Melodia „Waterloo” a fost aleasa cea mai buna piesa din istoria show-ului. Eurovisionul este transmis in Europa, Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, India, Coreea de Sud, Noua Zeelanda si mai nou, Statele Unite ale Americii.

Din 2010, este permisa inregistrarea pieselor in concurs si din afara Europei. De altfel, de doi ani, Australia participa la Eurovision. ABBA, Celine Dion si Julio Iglesias sunt doar cateva din celebritatile care au participat la Eurovision.

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top